metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sauron ~sauron (Gość)03.11.2010 00:51

"Sarumanbialy" napisał(a):
Ja ci dam zarozumialca szaraku jeden!

Panowie jako najstarszy wiekiem i zdolnościami zalecam rozejm.

00

sauron ~sauron (Gość)03.11.2010 00:53

"jednawodka" napisał(a):
Ale "Dzieła Zebrane" Lenina przeczytałeś choć 1 raz????

Jak przeczytałeś to twoja sprawa ja nie czytałem i nie zamierzam.

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)03.11.2010 00:57

"sauron" napisał(a):
Reasumując popieramy Jana Dziemdziorę.

"Sarumanbialy" napisał(a):
Tak prawda, tylko Jan Dziemdziora na Prezydenta Piotrkowa Trybunalskiego.

"gandalfszary" napisał(a):
Choć nie jestem sympatykiem Saurona i Sarumana zarozumialca to popieram Jana Dziemdziorę.

Wow! To kandydujący na stanowisko prezydenta miasta były wieloletni funkcjonariusz niepolskiej formacji, tylko moskiewskiej Milicji Obywatelskiej, jakby nie liczyć ma już 5 głosów! Wasze 3 + 1 swój + 1 płk. mgr. Jakubowskiego! Słownie głosów: pięć.

Komentarz był edytowany przez autora: 03.11.2010 01:02

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)03.11.2010 00:59

"sauron" napisał(a):
Jak przeczytałeś to twoja sprawa ja nie czytałem i nie zamierzam.

To błąd z twojej strony. Nie jesteś więc wszechstronnie wykształcony. Ja czytałam, dlatego teraz usilnie o coś walczę, pomimo godziny pierwszej w nocy.

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)03.11.2010 01:00

"sauron" napisał(a):
Panowie jako najstarszy wiekiem i zdolnościami zalecam rozejm.

To jest propozycja zasługująca na rozważenie. Ale dopiero po 21 listopada.

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)03.11.2010 01:10

"ja" napisał(a):
"prawda" napisał(a):
fakty podadzą media.
Natomiast jak wynika z Twojego postu kulturą i inteligencją nie grzeszysz.
Pozdrowienia ślę także dla prostych ludzi. Odszukaj się wśód nich. Na pewno nie jesteś na pierwszym miejscu.

Chamowate pomówienia nie ujdą płazem. Co tu ma kultura do tego, bo inteligencja to już zupełnie nic. A odpowiedź i tak kulturalna na taką podłą zaczepkę.

"ja" napisał(a):
No no, pan za to grzeszy ta kulturą i inteligencją oczerniając niewinnych ludzi.

Ale u nich to jest normalnie przyjęte już w samej linii programowej.

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)03.11.2010 01:13

"prawda" napisał(a):
Do "wyborcazwyboru"
Następny inteligent. Zresztą - na poziomie jeśli chodzi o KWW RiG. Tą swoją inteligencję zostawcie jeszcze na później. Będzie śmiesznie. Buraki już nie rosną a przydałoby się czerwonych twarzy.

Chamstwo w życiu należy zwalczać godnościom i kulturom osobistom!

00

affika ~affika (Gość)03.11.2010 02:22

Oj, dużo tego tu na forum napisane, trochę czasu zajęła mi lektura tej masy wpisów, ale cóż wniosek jest tylko jeden.
Pomówiono bezkarnie kogoś anonimowo, zza krzaka, nawet nie bardzo wiem kogo, ale jakiegoś kandydata z listy RiG-u i "jednawodka" ma rację w tym co pisze i poprzednicy też słusznie w obronie tego kogoś występowali.
Mnie tym bardziej przykro, bo sama też zdecydowanie jestem za p. Mazurem i na niego oddamy z rodziną nasze głosy.

00

abc... ~abc... (Gość)03.11.2010 07:22

"jednawodka" napisał(a):
Wow! To kandydujący na stanowisko prezydenta miasta były wieloletni funkcjonariusz niepolskiej formacji, tylko moskiewskiej Milicji Obywatelskiej, jakby nie liczyć ma już 5 głosów! Wasze 3 + 1 swój + 1 płk. mgr. Jakubowskiego! Słownie głosów: pięć.

oj żeby Cie kiedys życie nie zweryfikowało.

00

bzdura ~bzdura (Gość)03.11.2010 08:31

Chojniak robi wszystko aby pokazać ze on jest dobrym wujkiem a źli niszczą jego banery. A baner zdjął właściciel posesji i nie uszkodził go. Przy zdejmowaniu baneru nie brał nikt z kandydatów do rady miasta ani członek żadnego sztabu wyborczego. Chojniak teraz chce wykorzystać fakt ze powiesił baner bez zgody właściciela i podaje się za pokrzywdzonego. Myślę ze wywiera teraz naciski na organy ścigania i media aby całą tą sprawę nagłaśniały. TONĄCY BRZYTWY SIĘ CHWYTA!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat