Dokładnie tak!!!
Mazura wykaz spotkań, ale nie wiem, czy komuś do czego się przyda czy tylko do roztaczania kolejnych prześmiewczych dywagacji na forum.
Z tym, że piątkowe spotkanie na ulicy Bawełnianej rozpoczyna się nie jak stoi w harmonogramie o g. 12.00, lecz zaraz z rana, o godz. 8.00.
http://tiny.pl/hw9nj
A cóz to jest ten "ivent muzyczny"?????? Bo myślę, myślę, ale zbyt mało inteligentny jestem. Bo pan M&M chyba wie?
RIG strzelił sobie sam gola wpuszczając na listy Dariusza Dzwonnika, jego syna, i Panią Katarzynę Gletkier tudzież jej konkubenta. To co Oni wyprawiają, jeśli chodzi o dewastację plakatów Chojniaka, to obniża tylko loty RIGu.
Nie jestem zwolennikiem Chojniaka, ale Panowie wyżej wymienieni działają na szkodę RIGu. Pan Andrzej Czapla górą.
O jaki przypadek chodzi - podaj przykład. Bo z tego co wiem to jeśli chodzi o plakat przy Wojska Polskiego to zdjoł go właściciel i nie zniszczył go a Chojniak go powiesił bez wiedzy właściciela posesji. Dużo chodze po mieście i nie widziałem zniszczonych plakatów chojniaka a faktycznie część banerów i tablic jest tak zamontowane ze przy tym wietrze strach obok nich przechodzic. Niech ktoś się weźmie za to aby te banery i tablice były naprawde dobrze zamontowane.
tak jak napisał Olek plakat przy Wojska Polskiego zdjoł właściciel nie było zgody na umieszczenie go w tym miejscu baner został oddany w całości
Matusewicza też to samo środowisko RiG wybrało i jak to się skończyło każdy wie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!