Nie szkoda ci oczu? Przy żarówce? Jak już musisz wzrok marnować, to ściągnij z półki któryś z tomów "Dzieł Zebranych" Lenina. A potem się z tolkienami powymieniaj.
Ja też idę czytać Silmarillion, choć czytałem go 5 razy. Czytać fraz jednowódkowych nie dam już rady.
Święte słowa. Każdy ma.
Ale ludzie przyzwoici nie wrzucą kartki z zakreślonym krzyżykiem nazwiskiem byłego wieloletniego funkcjonariusza Milicji Obywatelskiej.
I o to tylko bezproduktywnie od dwóch godzin się spieracie. Ja mam rację w tym względzie, a wy obstajecie uparcie przy swoim, bo tak musicie, ale ja to rozumiem. Organizacja, organizacja i jeszcze raz organizacja. Jak u tego, nie przymierzając, Rydzyka.
Panowie trolle się lęgną na tym forum. Czas użyć pierścienia Sauronie. Gandalf Szarak jak zwykle uszy po sobie i w nogi.
Też bym nie dał już rady. Ale żeby 5 razy? To już na pamięć umiesz, jak "Odę do młodości". Ale "Dzieła Zebrane" Lenina przeczytałeś choć 1 raz????
Choć nie jestem sympatykiem Saurona i Sarumana zarozumialca to popieram Jana Dziemdziorę.
Tak prawda, tylko Jan Dziemdziora na Prezydenta Piotrkowa Trybunalskiego.
Ja ci dam zarozumialca szaraku jeden!
Jak to, po co? Po to, żeby zaszkodzić w oczach opinii społecznej RIGowi, kandydatom na radnych i p. Mazurowi.
Po to.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!