Panowie zwolennicy: Pana Mazura i Chojniaka zapędziliście się w kozi róg. Tymi wpisami zniechęcacie ludzi do wyborów. Poziom tej wymiany zdań jest tragikomiczny. Czy wyborcy mają wyciągnąć wniosek, że jacy zwolennicy tacy i kandydaci?!
A białe myszy nie przeszkadzają ci klepać tych farmazonów w klawiaturę, natychmiast odstaw kieliszek!!!!.
...milicjanta Dziemdziory i pogrobowców KPZR i PZPR!
Jaki atak, taka obrona.
Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie!
Trudno na zadane obcęgami obrażenia odpowiadać machaniem miotełki do zbierania kurzu ze ścian.
A ty, dostajesz w pysk, w dodatku - nie wiesz zupełnie za co, gorzej jeszcze, bo nie wiesz od kogo dostałeś i masz się nie bronić? Nie jestem tobą, ty jak chcesz, to nawet możesz podziękować i poprosić o raz jeszcze. Ja nie.
Chamstwo w życiu należy zwalczać godnościom i kulturom osobistom!
Gratuluję postawy moralnej. Brać w obronę tchórza, który rzuca na forum bezpodstawne oskarżenie i to dwa razy, a potem proszony, nie wyjaśnia, dlaczego "zapomniał" dopisać o kogo konkretnie chodzi.
Ta adwokatura w środku nocy wobec jakiegoś małego drania to stąd, że koleś może z waszego sztabu?
Ale to właśnie filozofia niedobitków i pogrobowców komuny w wolnej Polsce. Gratulacje za obnażenie ostatniej żenady. Wniosek, że metoda to bliska sercom po lewej stronie.
NAPRZÓD, MŁODZIEŻY ŚWIATA!
Były wieloletni funkcjonariusz Milicji Obywatelskiej, zbrojnego i brudnego ramienia PZPR-owskiego reżimu podporządkowanego przez pół wieku okupantowi z Kremla... prezydentem 800-letniego miasta w wolnej wreszcie (jako tako) Polsce???
Tworki!
A to też znana dobrze, ale bardzo już ograna metoda. Jak nie potrafisz przeciwnika pokonać, to spróbuj go ośmieszyć!
Nie skutkuje, nie te czasy, tawariszczi!
Mam pytanie czy Marek Mazur startujący osiem lat temu do sejmiku z SLD był niedobitkiem i pogrobowcem komuny czy tylko miał serce po lewej stronie??
Z sercem to dra Ogórka, kardiolog.
Ale i kardiolog ci powie, że Mazur służyć Moskwie do Milicji Obywatelskiej, nie wstąpił. To ci nawet początkujący dentysta potwierdzi.
O, tolkieny się telefonem skrzykły!
Nie, nie tak jak Munik. Ty wiesz, ja wiem.
Są w Piotrkowie powiązania, o których się wyborcom nie śniło!!!!!!
10/10!
O przecięcie tych powiązań idzie. Przy okazji wy się też ze spętania wyswobodzicie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!