metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mała Małaranga26.03.2012 10:43

A tam słuchacze nie dzwonią i nie zadają pytań??

00

ares1 ~ares1 (Gość)26.03.2012 10:48

"Mala" napisał(a):
A tam słuchacze nie dzwonią i nie zadają pytań??

Tam tak.W PT widać mają zastrzeżenia-żadnych telefonów,pytań.No i mogli by zmienić radiowca do zadawania pytań bo ta Pani prócz męża-właściciela niewiele reprezentuje jako radiowiec!

00

Mała Małaranga26.03.2012 10:54

"ares1" napisał(a):
W PT widać mają zastrzeżenia-żadnych telefonów,pytań

To po co ta audycja była?? Jabym chciała posłuchać o sukcesach Prezydenta, to bym weszła na stronę UM.

00

ares1 ~ares1 (Gość)26.03.2012 10:57

"Mala" napisał(a):
To po co ta audycja była??

Po to by wysłuchać co sądzi o społeczeństwie!Znając realia zastrzegł że będzie odpowiadać tylko na pytania redaktora które to dodatkowo dostał do wglądu przed nadawaną audycją :)))

00

balonowy cysorz ~balonowy cysorz (Gość)26.03.2012 11:06

Mi się jeszcze bardziej podobało w TV Piotrków. Dziennikarka zapatrzona w p. prezydenta. Razem narzekali na społeczeństwo i w ogóle. Te pytania ha ha. Te miny. Coś niesamowitego. Pękają kolejne granice absurdu.

00

Mała Małaranga26.03.2012 11:05

"ares1" napisał(a):
Po to by wysłuchać co sądzi o społeczeństwie!Znając realia zastrzegł że będzie odpowiadać tylko na pytania redaktora które to dodatkowo dostał do wglądu przed nadawaną audycją :)))

Cytuję:
Frustratów nie brakuje

00

ares1 ~ares1 (Gość)26.03.2012 11:10

"balonowy-cysorz" napisał(a):
Mi się jeszcze bardziej podobało w TV Piotrków. Dziennikarka zapatrzona w p. prezydenta. Razem narzekali na społeczeństwo i w ogóle. Te pytania ha ha. Te miny. Coś niesamowitego. Pękają kolejne granice absurdu.

No istne Chiny :))) w naszym małym piotrkowskim państwie :)))

00

Mała Małaranga26.03.2012 11:45

"balonowy-cysorz" napisał(a):
Mi się jeszcze bardziej podobało w TV Piotrków

Też bym chaiała zobaczyć, ale do mnie kablówka nie dochodzi... Nie posiadam naszej pięknej TV.

00

Mała Małaranga26.03.2012 11:46

"Mala" napisał(a):
Nie posiadam naszej pięknej TV.

A na stronę UM rzadko zaglądam.

00

urzędnik ~urzędnik (Gość)26.03.2012 12:42

To co się dzieje w Piotrkowie jest idealnym przykładem na anty-demokrację.Człowiek który określa się jako prawicowy, obsadza kluczowe stanowiska w urzędzie,spółkach gminnych,i instytucjach gminnych samym betonem komunistycznym i łobuzerją miejską po to tylko żeby istnieć.I jest mi przykro że wtóruje temu kościół-WSTYD i HAŃBA!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat