metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)25.03.2012 14:37

"sklave" napisał(a):
Ten nie zna życia, kto nie służył w Marynarce.

Chyba za podszewkę :)))

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)25.03.2012 15:03

"chore-glowy-ta-ulica-jest-bardzo-wazna-dla-naszego-miasta" napisał(a):
~chore głowy ta ulica jest bardzo ważna dla naszego miasta (Gość)
2 godziny temu, 13:23
Została nie tak dawno rozjechana przez tiry i nie nadawała się do użytku.A wątpię że ktoś kto jest z tego miasta pisze takie głupoty.

Piszesz o ul. Krętej? Jesteś chory jak tam jeżdżą TIRy. Jestem z Piotrkowa i mieszkam w tym rejonie. Dobrze wiem, która z ulic (Rolnicza czy Kręta) Jest ważniejsza dla piotrkowskiej komunikacji.

00

zaskoczony ~zaskoczony (Gość)25.03.2012 15:08

Ja jako prezydent jestem zobowiązany do tego,aby pomagać WSZYSTKIM MOIM ZNAJOMYM... Tego zabrakło w wypowiedzi pana Chojniaka

00

maciek22 maciek22ranga25.03.2012 15:34

Gościu " koles" - widać że jesteś z centrum i na krętej bywasz raczej rzadko. Idź tam na niedzielny spacer (bo jechać się tam nie da) skręć noge w kostce i będziesz inaczej śpiewał.

Komentarz był edytowany przez autora: 25.03.2012 15:36

00

do sklave.. ~do sklave.. (Gość)25.03.2012 15:40

ty nawet nie wiesz że [rezydent nie ma brata..prawdziwa bajka! i wiesz co to co piszesz o rodzinie prezydenta swiadczy tylko o twoim chamstwie i niskim poziomie inteligencji

00

sklave sklaveranga25.03.2012 16:16

"do-sklave.." napisał(a):
niskim poziomie inteligencji

Wielką krzywdę wyrządzili Tobie gościu nauczyciele i rodzice. Nie potrafisz nawet ze zrozumieniem przeczytać tekstu dla klas od I do III . To jest właśnie zadanie z analizy i interpretacji tekstu które potwierdza zdobyte umiejętności w tym zakresie w klasach początkowych.
Jacy pracownicy taki i urząd.
Faktem jest że pasuje.......
lecz tylko morał jaki z niego wynika.
http://sklave.manifo.com/

00

Aman Amanranga25.03.2012 16:54

Cytuję:
K. Chojniak: Frustratów nie brakuje

Ale za to brakuje wciąż asystentów panie prezydencie. Myślę sobie, że jak wszyscy zostaliby pana asystentami to nie byłoby w tym mieście frustratów. I to jest wyjście z sytuacji.

00

drodzy mieszkańcy ~drodzy mieszkańcy (Gość)25.03.2012 19:51

czy wy naprawde nie macie co robic w weekend tylko kłócić się czy chojniak jest dobrym prezydentem czy nie?? jest jaki jest i tyle, nikt nie jest idealny i kto by nie był i tak nikomu nie dogodzi i wiecznie beda spory! a jak sie komus nie podoba to zamiast wypisywac tu takie glupoty niech sie pakuje i wyprowadza z piotrkowa skoro tak wam tu źle i prezydent taki zły! nikt was tu siłą nie trzyma:)

00

sz ~sz (Gość)25.03.2012 17:32

"goss" napisał(a):
I ty uważasz, że osobom z taką ogromną forsą zależy na władzy w miasteczku? Na czym? Na stanowisku prezia miasteczka?

Moim zdaniem zależy im na pociąganiu za sznurki, z tylnich ław. Odpowiedzialności za miasto i mieszkańców napewno nie chcą brać. Fajnie jest rządzić, ale nie brać za te rządy odpowiedzialności!!!

00

ppp ~ppp (Gość)25.03.2012 20:59

Uważam że działania Prezydenta są właściwe . Natomiast ci frustraci nie mogą sobie porządzić i pokombinować to się chcą p...ć .

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat