A Ty jakbyś dostawał takie profity nie wtórował byś?!Bo jakoś mi się wierzyć nie chce!
Po urzędzie krąży informacja, że podobno CBA przesłuchiwała kogoś od przetargów.Może macie coś więcej na ten temat?
niby jak pomaga przedsiebiorcom?? robiac im płatne strefy parkowania pod ich sklepami czy dowalajac wieksze podatki od nieruchomosci?? a moze wspierajac koscioły?? czy moze zatrudniajac asystentów?? nie kojarze zadnego dzialania prezydenta i jego bandy nieudaczników majacego na celu rozwoj przedsiebiorczosci w PT.
ale to pan prezydent mowił chyba o sobie i swojej ekipie?? bo pasuje jak ulał.
tu macie wywiad . od 14 minuty nasz gwiazdor
Normalnie z tego powodu omijam centrum!
ja tak samo. jade robic zakupy tam gdzie parkuje za free bez problemu.
obejrzałem cąły ten wywiad. wychodzi na to ze garstka złych piotrkowian ubliza wspaniałej władzy ktora przeciez uczyniła maisto mlekiem i miodem płynace...
swoja drga jednak przeszedł ten debilny pomysł o dwoch rondach na krakowskim przedmiesciu... zakorkuje sie od elek skrzyzowanie.....
Dlaczego link nie działa? ...
Ha-naiwny jestem , bo zadaje takie pytania!
Nie może działać bo jeszcze rządzi w naszym Piotrkowie wszechmocny cesarz !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!