metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mała Małaranga26.03.2012 10:43

A tam słuchacze nie dzwonią i nie zadają pytań??

00

ares1 ~ares1 (Gość)26.03.2012 10:48

"Mala" napisał(a):
A tam słuchacze nie dzwonią i nie zadają pytań??

Tam tak.W PT widać mają zastrzeżenia-żadnych telefonów,pytań.No i mogli by zmienić radiowca do zadawania pytań bo ta Pani prócz męża-właściciela niewiele reprezentuje jako radiowiec!

00

Mała Małaranga26.03.2012 10:54

"ares1" napisał(a):
W PT widać mają zastrzeżenia-żadnych telefonów,pytań

To po co ta audycja była?? Jabym chciała posłuchać o sukcesach Prezydenta, to bym weszła na stronę UM.

00

ares1 ~ares1 (Gość)26.03.2012 10:57

"Mala" napisał(a):
To po co ta audycja była??

Po to by wysłuchać co sądzi o społeczeństwie!Znając realia zastrzegł że będzie odpowiadać tylko na pytania redaktora które to dodatkowo dostał do wglądu przed nadawaną audycją :)))

00

balonowy cysorz ~balonowy cysorz (Gość)26.03.2012 11:06

Mi się jeszcze bardziej podobało w TV Piotrków. Dziennikarka zapatrzona w p. prezydenta. Razem narzekali na społeczeństwo i w ogóle. Te pytania ha ha. Te miny. Coś niesamowitego. Pękają kolejne granice absurdu.

00

Mała Małaranga26.03.2012 11:05

"ares1" napisał(a):
Po to by wysłuchać co sądzi o społeczeństwie!Znając realia zastrzegł że będzie odpowiadać tylko na pytania redaktora które to dodatkowo dostał do wglądu przed nadawaną audycją :)))

Cytuję:
Frustratów nie brakuje

00

ares1 ~ares1 (Gość)26.03.2012 11:10

"balonowy-cysorz" napisał(a):
Mi się jeszcze bardziej podobało w TV Piotrków. Dziennikarka zapatrzona w p. prezydenta. Razem narzekali na społeczeństwo i w ogóle. Te pytania ha ha. Te miny. Coś niesamowitego. Pękają kolejne granice absurdu.

No istne Chiny :))) w naszym małym piotrkowskim państwie :)))

00

Mała Małaranga26.03.2012 11:45

"balonowy-cysorz" napisał(a):
Mi się jeszcze bardziej podobało w TV Piotrków

Też bym chaiała zobaczyć, ale do mnie kablówka nie dochodzi... Nie posiadam naszej pięknej TV.

00

Mała Małaranga26.03.2012 11:46

"Mala" napisał(a):
Nie posiadam naszej pięknej TV.

A na stronę UM rzadko zaglądam.

00

urzędnik ~urzędnik (Gość)26.03.2012 12:42

To co się dzieje w Piotrkowie jest idealnym przykładem na anty-demokrację.Człowiek który określa się jako prawicowy, obsadza kluczowe stanowiska w urzędzie,spółkach gminnych,i instytucjach gminnych samym betonem komunistycznym i łobuzerją miejską po to tylko żeby istnieć.I jest mi przykro że wtóruje temu kościół-WSTYD i HAŃBA!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Użytkowniku Adblocka!

To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.

Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.

Dodaj stronę do wyjątków

Zobacz jak wyłączyć blokowanie

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat