@bonn
Odszczekuję!
:)
Wymyślono je głównie po to żeby chronić złodziei tych siedzących na wysokich stołkach w Warszawie na Wiejskiej a takie smarki jak ten na filmie również korzyść z tego maja! Po to żeby robole nie wiedzieli ile prezesi i dyrektorzy mają a kiedyś to wszystko było jawne.
Kradzież do 400 zł będzie wykroczeniem
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130909/KRAJ/130909632[cytat]
Zatrudnić na umowę zlecenie kogoś kto przypilnuje sklepu i da nauczkę i sprawa załatwiona będzie raz na zawsze
Może ktoś by się zajął sprawą włamań do firm i mieszkań w Piotrkowie, złodzieje w kilka minut okradają pomieszczenia, zanim zjawi sie policja czy grupa interwencyjna, popytajcie jak się włamują, maja metodę łamania zamków.
monitoring miejski nie jest zamontowany w sklepie, co piszesz za bzdury
Czy ja wiem wg mnie chroni dobrze i dobrych ludzi sory ale chciałbyś np kiedyś przeglądać portal taki jak np Wiocha albo podobny gdzie się nabija z ludzi i zobaczyć tam swoją fotkę i wiedzieć że nic nie możesz zrobić żeby to znikło z internetu?? wg mnie to rpawo działa dobrze
Jak wytoczysz taka sprawę to cie nawet sędzia wyśmieje po 2 latach sądzenia się. Wg mnie zamieszczenie w sieci filmiku z monitoringu jest mało śmieszne i mało ciekawe bo ludzie i tak to wysmieją bardziej ekonomiczne i mogace przynieśc sukces w obronie przed takimi ludźmi jest zatrudnienei ochroniaża którego widać bo to moze odstraszyć dzieciaki
Kradzierzą można nazwać prace za 1000 zł miesięcznie i za to trzeba się wziąc a nie za dzieciaka co pierdołe sobie przywłaszczył. Jak by go było stać to by sobie kupił. A włąściciel niech zatrudni ochroniarza z grupą inwalidzką bo pewnie na takiego go stać a w sumie każdy recista pójdzie pracowac za 500 zł by dorobić do ręty.
Taak. Brak nazwiska na domofonie to ochrona danych. A to bidne pogotowie szuka delikwenta, a później płacz, że nie przyjechali na czas. Ktoś popadł z jednej skrajności w drugą.
Hmm tutaj mówimy o ochronie danych osobowych które daje nam prawo a brak nazwisk na domofonach to jest wola tylko spółdzielni, własciciela bloku lub samych mieszkańców. Brak nazwisk na domofonach to nie jest żadne zarządzenie państwowe, więc nie można mieć żali o to do ochrony danych osobowych. Wg mnie nazwiska powinny być na domofonach tak samo jak nazwisko i nr na domkach jednorodzinnych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!