metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gazdapt ~gazdapt (Gość)04.02.2014 10:58

Publikacja wizerunku to jedyny sposób.

30

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)04.02.2014 11:24

SM w Tym Czasie Mobile odpala :)

10

saller ~saller (Gość)04.02.2014 11:52

popieram publikacja wizerunku jak najbardziej złodziej to złodziej ja tez mam monitoring i już nie raz mi pomógł firma która mi montowała zrobiła to tak sprytnie ze nawet kaptur nie pomaga.

10

ADI ~ADI (Gość)04.02.2014 11:53

Wiecie co wiem ze to nikogo nie usprawiedliwia i taka zecz nie powinna miec miejsca ani w markecie ani gdziekolwiek indziej ale gdyby nasze Państwo dało nam prace młodym bezrobotnym ludziom takich kradzieży było by naprawdę mniej.To po prostu patologia i bieda zmusza do tego bo przecież gdy by miał prace to by go tam nie było a gdy by miał pieniądze to wolał by sobie te żeczy kupić niż ukrasc

23

ancym ~ancym (Gość)04.02.2014 12:06

szkoda że kiedyś nie było kamer
http://ziemiapiotrkowska.blogspot.com/2014/02/niezwyke-zjawisko-na-polu-pod-goleszami.html

00

bonn ~bonn (Gość)04.02.2014 12:39

To nic nie da ponieważ kradzież poniżej 200zł (chyba do tylu podniesli w zeszłym roku) jest uznawana za niską szkodliwość czynu i ludki zostają tylko spisani i koniec sprawy. Sposobem na walke ze złodziejami jest obniżenie pułapu od którego mówimy że ktośjest złodziejem:)
osobiscie uwazam że kradzież powyżej 10 zł powinna być uznawana za przestepstwo.

"taki-jeden" napisał(a):

teraz mozesz odszczekac

10

Tomasz Łągiewski, Stacyjka ~Tomasz Łągiewski, Stacyjka (Gość)04.02.2014 13:04

Chciałem zwrócić uwagę na przedział 0:16-0:19 filmiku. Ewidentnie "kolegę" ruszyło sumienie, wahał się, zło jednak zwyciężyło...
Dziękujemy za popieranie naszej akcji. Napisałbym gdzie będzie można obejrzeć następne kradzieże (o ile je zarejestrujemy), jednak za chwilę zostałbym pewnie posądzony o reklamę.
Pozdrawiam

50

Lesina23 Lesina23ranga04.02.2014 13:48

"alf" napisał(a):
Popieram sklepikarza.

A ja myślałem że w Polskim rpawei nie można w sieci zamieszczac filmików z kimś bez jego zgody. Generalnie chłopaki moga się zglosić na policję i powiedzieć tak ukradliśmy nie dostanąnic bo mała szkodliwość czynu a oni mogą ząłożyć sprawe panu za rozpowszechnianie filmu z ich podobizną bez ich zgody (jakoś tak( i chłopaki moga wygrać więc ja nie wiem czy to jest taki super pomysł:) PZDR

05

Tomasz Łągiewski, Stacyjka ~Tomasz Łągiewski, Stacyjka (Gość)04.02.2014 13:58

"Lesina23" napisał(a):

Jak "chłopaki" zgłoszą się na policję i wytoczą mi sprawę z powództwa cywilnego. To ja znając dokładnie imiona i nazwisko też wytoczę im sprawę w związku z poniesionymi stratami moralnymi itd.
Bardziej mimo wszystko denerwuje się osoba okradana niż okradający.

42

broda ~broda (Gość)04.02.2014 14:15

"Lesina23" napisał(a):
w Polskim rpawei nie można w sieci zamieszczac filmików z kimś bez jego zgody.

Nie uważasz, że prawo o ochronie danych osobowych jest do kitu? Chroni nie tych co powinno.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat