A Ty masz uprzedzenia do kopiących rowy? Czy wywożących nawóz? Co ty piszesz?
P.S. Łopatą się nie kopie.
?! A Ty swoje! Dyskutujemy o zwierzętach. A czekać nie musisz, gówniarzy z piwem już parę razy w tym roku "wypraszałem" wieczorem z placu zabaw pod blokiem! I menel co planował nocować w piwnicy też musiał znaleźć inną miejscówkę. Może tego nie rozumiesz, ale zawsze reaguję na syf i dziadostwo. A Ty masz pieska?
A jak 99 postów?
Czyżbyś sugerował, że niejaka "kaśka" tu wypisująca swoje wezwania w stylu "człowieku, ludźmi się zajmij" ma uprzedzenia do ludzi?
Nie, nie mam uprzedzeń do takich prac, odpowiadam tylko w taki sposób --> biorąc przykład z osoby wspomnianej powyżej.
Przy okazji chciałbym zaznaczyć, że wierzę, a wręcz jestem przekonany, iż osoba wzywająca Ziutka, aby zajął się ludźmi - sama oczywiście od dawna to robi. Chyba nie mamy co do tego absolutnie żadnych wątpliwości, że takie osoby, które tak właśnie "krzyczą" robią tak wiele dla ludzi.
...
PS Dzięki za wyjaśnienie. Następnym razem jak będę kopał jakiś dołek będę omijał łopatę z daleka.
I nie dałeś schronienia zagubionemu człowiekowi? Wstyd.
tak wstyd, aż się zaczerwieniłem. Był zachlany i agresywny gdy zapytałem co tu robi. Było lato i 22 stopni na zewnątrz. Gwarantuję Ci, że lepiej mu się spało pod krzaczkiem niż pod drzwiami mojej piwnicy.
kaśka napisała "ludźmi się zajmij" a ty wybrałeś nie wiem czemu, konkretne dwie czynności. Widzisz różnicę? A poza tym zboczyliśmy z tematu.
I nie przekomarzaj się ze mną, dyskutujemy o zwierzętach.
Uuuu jajaja już zakazy wprowadza. Portal ma nowego właściciela??? TAK mam psa. Nawet 2. Sprzątam po nich. Nie trzymam na łańcuchu. I mam za to niezwykle wiernych kompanów. Ale ty raczej tego nie zrozumiesz. Bo jak widzę masz wielce roszczeniową postawę. Ale kiedyś to się zemści.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!