[/cytat]I nie przekomarzaj się ze mną, dyskutujemy o zwierzętach.[cytat]
Poczytaj swoje komentarze, to może zrozumiesz. Tylko dokładnie.
Po pierwsze nie ja to napisałem, także ogarnij się.
Po drugie podpisuje się tylko jako ols i pozwolisz, że sam zdecyduje czy się zarejestruje czy nie
Po trzecie o czym mam z Tobą dyskutować? Skoro Twoje argumenty kończą się na tekstach o mojej naturze i wypominaniem regulaminu? Brakuje jeszcze tylko, żebyś ze słownikami wyskoczył.
Po czwarte ciekawy jestem jak skomentujesz ostatnie wydarzenia z udziałem psów. Z odnalezieniem staruszki i z dzieckiem, które pies ogrzewał itd.
Nie wnikam jakie ty masz problemy ze sobą... sorry nie wiedziałem. Zaczynasz już tak bredzić, że brak słów. Swoją drogą, to gdzie w tej akcji głupota ludzka? Bo ja widzę np. wrażliwość. Głupotę owszem dostrzegam, ale gdzie indziej...
Psy to wspaniałe stworzenia! Idealni przyjaciele nie tylko w domu, ale i doskonali funkcjonariusze i ratownicy. Co dzień ratują ludziom życie i pomagają łapać przestępców na całym świecie. Kocham wszystkie zwierzęta, psy również. Natomiast nie toleruję głupoty ludzkiej. Piszę również, że nie same łańcuchy są okrutne, tylko ludzie. Oraz że ludzie wyprowadzający psy mają obowiązek sprzątać odchody po swoich pupilach a tego nie robią. A Ty mi piszesz żebym się ogarnął i że mam problemy ze sobą. Dyskutuję z kimś w tedy gdy widzę w tym jakiś sens. Twoja ignorancja sięgnęła zenitu, a cwaniactwo internetowe przerosło Cię. Napisz jeszcze komentarz w stylu "Jaki koleś" albo "weź się" i kończymy tę namiastkę dyskusji.
OOo widzę, że już za pouczanie mnie się bierzesz. I chcesz mi dyktować co mam pisać. No ładnie, ładnie. Szkoda, że ni skomentowałeś swojej ignorancji, którą Ci wytknąłem. Cóż:) Z Twoich wcześniejszych wypowiedzi wynikało, że tę akcję uważasz za głupią i niepotrzebną. Teraz piszesz co innego. Rozdwojenie jaźni czy jak?
O dłuższego czasu czytam waszą pseudodyskusję:) jajaja daj spokój. Zgadzam się z Tobą, ale po co chcesz przekonywać do swoich racji "ols'a". Dałeś się wciągnąć w tą chorą rozmowę z której nic nie wynika.
i tak też mu napisałem. Tylko trudno nic nie pisać, gdy się czyta takie komenty. Albo gdy ktoś dopowiada sobie lub wyobraża za dużo. Np. twierdzi, że poparłem ten happening, gdy ja, od powstania artykułu uważam go za bezsensowny. I jeszcze pisze, że ja mam problemy psychiczne:) Dzięki za poparcie. Pozdrawiam rozsądnych. I chyba kończymy ten wątek.
A pewnie, że będzie. Napisz mi proszę dlaczego więc uważasz, że, ta akcja jest bezsensu (sic!) skoro niby tak kochasz zwierzęta itp? Co Ci w niej przeszkadza. I nie wyskakuj ze sprzątaniem kup. Bo co ma jedno do drugiego? Na tę drugą okoliczność też są odpowiednie akcje.
Ok. piszę ale to koniec. O samych łańcuchach już się wypowiedziałem. A zwrotu - "bez sensu" używa się dla określenia zjawiska, które nie przynosi efektu. Jest zbędne, niepotrzebne. A co mają zalegające kupy do happeningu? Happening przeciwko łańcuchom, zorganizowali w większości (o ile nie wszyscy) ludzie, którzy mają czworonogi. Nie widziałem nigdy, żeby ktokolwiek z wyprowadzających sprzątał po nich. Nie dziw się, że ludzie mają o to pretensje. A poza tym jakie odpowiednie akcje? Akcje sprzątania psich odchodów?
Dziękuję za uwagę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!