O najmądrzejsi radni w tym mieście. Na niczym się nie znają, wszystko krytykują. Tylko zamęt wprowadzają i uważają że tylko ich pomysły są najlepsze. Mówią, że je konsultują z mieszkańcami. Jak i gdzie te konsultacje? Mnie nikt nie pytał o zdanie, a jak próbuję coś napisać na FB, co jest niezgodne z ich zdaniem, to się wyśmiewają. Tacy to radni.
Widać po komentarzach że nie opłaca się coś robić dla ludzi że pasuje tak jak jest i to daje o zastanowienia
Duże uznanie dla radnych za zajęciem się tematem.Szkoda ,że nie wszyscy radni wiedzą jakie mają prawa i obowiązki. Nie wystarczy tylko podnosić rękę jak prezydent oczekuje. Niestety obie firmy chyba są pod kloszem , nagłośnienie sprawy do mediów ogólnopolskich powinno pomóc.Kazdy jest tu mądry i jak ktoś reaguje przed tragedią to jest negowany , najlepiej czekać jak wszystko się spali i być mądrym po fakcie a nie przed. Brawa dla radnych , dobra praca.
Pani Chojnackiej, Panu Maciołkowi woda sodowa uderza do głowy. Weście się za porządną pracę, bo krytykować każdy potrafi, ale pokazać jak to się robi to już trudniej.
Teraz widać prawdziwych radnych a nie udawajacych radnych ile to się nie robi na rzecz miasta
Ci radni są ekspertami od konferencji i dyskusji o dyskusji na temat dyskusji. Cały czas są oburzeni , zniesmaczeni i zszokowani.
Rozumiem że radni zapłacili za wynajem tej sali na swoją prywatną konferencję. Jutro poproszę o kopię faktury. Chyba że każdy może sobie robić tam spotkania to poproszę o terminarz kiedy ja mogę skorzystać takiej usługi
Może warto głośno mówić o tym co wybrzmiało na sesji RM...o tym że właściciele firmy smieciowej przyznali się do sponsorowania kampanii pana prezydenta...za to nic nie grozi???
Panie Maciołek bałagan z przetargami na śmieci przeforsował PSL, taka jest historia, cena wynika z przetargu!!!
Może warto jest się zastanowić nad tym populizmem.
Może Pan otworzy firmę i wraz z przystawkami z konferencji przystąpi do przetargu, chcę cenę 19,90 zagwarantuje Pan?
Dokładnie,dlaczego mieszkańcy Piotrkowa płacą tak dużo za śmieci tz.35zł za segregowane i niesegregowane, prosimy te firmy zajmujące się śmieciami o wyjaśnienie dlaczego tak drogo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!