Brawo Chojnacka i Maciołek. Bardzo dobra konferencja i ważne tematy zostały poruszone. Ta sesja będzie ciekawa. Patrzcie ludziska kto jak będzie głosować, bo prezydentem podatki chce podwyższyć
Uważam, że wniosek o odwołanie przewodniczącego RM już powinni. Może wtedy daliby żółtą karteczkę prezydentowi, że nie warto z nimi zadzierać, nawet jeśli ten wniosek by nie przeszedł, bo wiadomo, musieliby jeszcze szukać u Chojniaka wsparcia, co raczej jest możliwe. Tak dają niestety zieloną kartkę na to wszystko. Ciekawe, czy pani Pingot - która tak wspiera prezydenta - podniesie rączkę za podwyżkami.
Pani Kinga - bardzo ładna i sympatyczna blondyneczka. Chyba się zakochałem...
Zauważyliście, że na żadnym wniosku nie ma podpisu osób od p. Chojniaka? Czyżby cicha koalicja, stąd pajęczyna piotrkowska w spółkach miejskich i nie tylko na kierowniczych stanowiskach ma się dobrze?
Proszę sprawdzić czy radna ma oryginalną broszkę ?YSL? bo noszenie podrób to przestepstwo
Prezydent z ekologią w programie wyborczym pozwala na trucie mieszkańców. Czy mamy dalej żyć w smrodzie. Czy to miasto zacznie dbać o przestrzeganie prawa. Brawo państwo Radni.
Mi sie kompletnie nie podoba sposób prowadzenia posiedzeń rady przez pana M.Staszka. Przerywa radnym wypowiedzi, odsyła ich na komisję, ucisza... Wszystko pod płaszczykiem "zachowania porządku na obradach".
A ja jako mieszkaniec nie chcę, by większość klluczowych spraw była omawiana wyłącznie na komisjach. Posiedzenia Komisji nie są nagrywane, a protokoły trafiają do sieci z dużym opóźnieniem i pewnie są odpowiednio podszykowane. Odnoszę wrażenie, że pan Staszek chce by obrady rady były zawsze fajne, miłe, szybkie i jednomyślne.
Widać że pan Matołek i inni chcą coś tu zrobić ,a reszta skrzeczy jak zawsze ten materiał to się nadaję do prokuratury ,a nie na konferencję.Papiery mówią wszystko.Przepraszam ,że wcześniej na was psy wieszałem ,ale myślałem ,że wam chodzi tylko o szum polityczny.Dość ognisk w Piotrkowie.
Radni powinni być dla mieszkańców a nie robić sobie żarty z ludzi. Biorą po trzy tysiące diety i chcą zamknięcia firm zatrudniających kilkuset piotrkowian. Nie potrafili zebrać podpisów pod referendum, ośmieszyli miasto w Państwowej Akademii Nauk, ludzie ich pogonili ze spółdzielni mieszkaniowej i teraz takie coś. Co oni zrobili dla mieszkańców oprócz ciągłego narzekania?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!