metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
krajowiec ~krajowiec (Gość)01.03.2014 17:41

Mieszkałem kilka lat w USA tam chodzenie nago w szatni na basenie ba nawet w szkolnych łaźniach to nic dziwnego. To normalne zachowanie od dziecka, że po zakończonej lekcji sportowej należy wziąć prysznic i wszyscy go biorą w zbiorowej łaźni. A te akurat są bardzo podobne do natrysków na pływalni przy belzackiej.Wedłóg mnie to sztuczny problem.

65

Gostek ~Gostek (Gość)01.03.2014 17:59

"krajowiec" napisał(a):

...wedłóg...?

40

asd ~asd (Gość)01.03.2014 18:04

normalna sprawa

34

fdsfdg 435435 ~fdsfdg 435435 (Gość)01.03.2014 18:12

a po co zdjecie chojniaka i pani wójcik??? specjalnie zostało wstawione zeby ich osmieszac? kazdy ma prawo chodzic na basen..a wydaje mi sie, ze specjalnie zostalo zamieszczone akurat z chojniakiem i wojcikowa.

33

toya ~toya (Gość)01.03.2014 18:24

Proponuję zainstalować kamerę i puścić na żywo w necie. Wtedy wszyscy zobaczymy golasów, czy oni chcą czy nie.
WSTYD GOLASY-nietaktowne zachowanie.

73

mojito ~mojito (Gość)01.03.2014 18:24

Przez całe studia korzystałam z łódzkiej pływalni na Lumumbowie i nie ma tam oddzielnych kabin, żeby móc się schować - całkiem naturalne było przebieranie się przy wszystkich. Co więcej w pomieszczeniu, w którym są prysznice jest tablica nakazująca kąpiel bez kostiumu przed wejściem na basen - jest to kwestia higieny. Co prawda dzieci na tej pływalni nie widziałam.

65

PT ~PT (Gość)01.03.2014 18:38

Ta pani jest boska Czy mozna sie bedzie kapac

52

ono onoranga01.03.2014 18:49

ja się czuję nie swojo jak maluchy przychodza na basen a ja nie moge sie umyc caly z smierdzacego hloru i kto ruszy ta sprawe???

62

polskie obyczaje ~polskie obyczaje (Gość)01.03.2014 19:05

szkoda, że radny uważa, że po pływaniu mycie się w kąpielówkach to fajny pomysł, cały ten chlor na skórze, miejscach intymnych, niektórzy chodzą na basen przed pracą... nie można się umyć bo to gorszy... a dzieci to chyba z rodzin głęboko katolickich gdzie istnienie narządów płciowych to temat tabu, a broń Boże oglądać, niedługo wszystko będzie jak w krajach muzułmańskich a stroje kąpielowe będą jak dla płetwonurków żeby nic nikogo nie uraziło.....

54

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat