metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ojciec ~Ojciec (Gość)03.03.2014 17:23

"Krytyk" napisał(a):
...

Przy dzieciach takiego słownictwa nie używam. Po za tym nie udawaj świętego ponieważ słowo, którego użyłem nie należy do obraźliwych stosując go do organu, a nie człowieka. Nie użyłem słowa na k ani ch. Moim celem jest to żeby do niektórych bezrozumnych głów dotarło, że w tej szatni mogą, i mają takie prawo, przebywać dzieci!!!!! Skoro kobiety za opalanie się topless płacą mandaty to nie rozumiem komentarzy pełnego zrozumienia dla paradujących po szatni z gołym .... sprzętem przy moim dziecku!!!!!
Biegaj tak po ulicy w upalny dzień - zobaczymy jaka będzie reakcja.

40

swan ~swan (Gość)03.03.2014 18:25

Sprawa jest prosta.Należy golasa zabrać z basenu na mróz zmarżnie du..ko rozum powróci.

70

tee ~tee (Gość)03.03.2014 19:40

Zboczeńcy jak można bez majtek chodzić w miejscu publicznym?

62

tee ~tee (Gość)03.03.2014 19:42

skoro na basenie ( w miejscu publicznym) mogę chodzić bez majtek, to czemu w parku nie mogę pić piwa (jak nikomu nie wadze, nie zakłócam porządku itp) co jest większym zgorszeniem? to ze trzymam puszkę w dłoni czy to ze mam wywalonego pindola na wierzch?

111

Iga ~Iga (Gość)04.03.2014 00:18

Radny ma rację.Ci nadzy mężczyźni - mam wrażenie, że celowo chodzą to w jedną to w drugą stronę, okazując swoje przyrodzenia. Niestety dzieci były też świadkami pana w stanie "stojącym". Oczywiście pod prysznicami damskimi jest to samo, z tym, że im starsza kobieta - tym bardziej się wypina i więcej i dłużej to robi. Dziwi mnie fakt, że w czasach kiedy tak dużo słyszy się o pedofilii, rzecz taka jak nagość pod prysznicami na basenie do tej pory nie została zakazana. A niestety przykre jest to, że tacy ludzie wiedzą kiedy przychodzi grupa dzieci na basen...:(

81

acta ~acta (Gość)06.03.2014 22:44

no i dlatego szokuje ta ostra napaść polskich "czyścioszków" co muszą umyć rowa przy wszystkich. Prysznice powinny być podzielone na męskie i damskie i tak skonstruowane, by każdy mógł mieć komfort mycia się prywatnie. Moja doopa to nie jest publiczny afisz. Nie wyobrażam sobie, żeby byle SMRÓD miał oglądać te boskie widoki.. NIE DLA PSA KIEŁBASA!
zatem wyjaśnijcie forumowicze kochani czyściutcy- SKĄD KUR>> SMRÓD w każdym środku lokomocji...
Jak juz wymagacie mycia się bez gaci to ja wymagam aktualnego przeglądu dentystycznego - jeszcze taka menda z zapróchniczonymi pieńkami i dziurawym próchnem przepłuczy przy pływaniu ryło niechcący....

43

Sredniowiecze ~Sredniowiecze (Gość)19.03.2014 09:59

Prysznice są p to by zmyć chlor, a nie w kostiumie kąpać się .Fakt że Polska to dziki kraj i temat golizny jest u nas tematem tabu, natomiast choćby ścianki odgradzające prysznice nie zostały tu zastosowane a to wielki błąd . Jak stanie się pośrodku dwóch wejść damskiego i męskiego pod prysznice to wszystko widać bo zaślepia je wąska ścianka, dlatego nie lubię chodzić na Belzacką tylko na Próchnika,a swoją drogą dzieci powinny mieć nadzór w szatni co tylko świadczy o niekompetencji opiekunów.

30

dr ~dr (Gość)19.03.2014 18:31

Zgorszyły, nie tylko radnego. Podsłyszałem rozmowę dwóch nastoletnich dziewczyn, że widok 60-latka z wiszącym fajfusem to coś obrzydliwego.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat