metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)02.03.2014 12:01

Sweet FOTA ...
Śliczna jesteś Dziadziu !!
Zdjęcie roku !!!

33

Radny na kontrolera majtek ~Radny na kontrolera majtek (Gość)02.03.2014 12:42

Złóż mandat radnego, drogi Panie, i poproś dyrektora osir, aby zatrudnił Cię na etacie kontrolera kąpielówek na pływalni. Współczuję ludziom, którzy głosują na tego typu radnych, choć i tak 'mistrzem' jest radny rafał.

75

hahah ~hahah (Gość)02.03.2014 13:38

Ten kto pierwszy porusza taki temat to sam ma coś do krycia .Ciekawe co takiego małego ma do ukrycia........

48

looka ~looka (Gość)02.03.2014 13:59

Facet wywołał sztuczny problem, żeby zwrócić na siebie uwagę bo przecież za rok wybory. Jakoś nikt nie słyszał żeby wymyślił coś pożytecznego dla miasta. Koleś powinien się przenieść z rady miasta do rady episkopatu jak taki z niego strażnik moralności.

86

polak mały ~polak mały (Gość)02.03.2014 14:28

P Winiarski ma rację, trzeba skończyć z tym paradowaniem gołym po basenie.Sam widziałem na własne oczy jak pan chodził goły po szatni męskiej, a był tam parawan, to nie trzeba chodzić z tym faj..sem,po szatni, w które siedziała moja wnuczka. Powinni zamontować kamery, żeby mogli się oglądać w internecie.

62

na golasa w USA ~na golasa w USA (Gość)02.03.2014 15:58

"krajowiec" napisał(a):
Mieszkałem kilka lat w USA tam chodzenie nago w szatni na basenie ba nawet w szkolnych łaźniach to nic dziwnego. To normalne zachowanie od dziecka, że po zakończonej lekcji sportowej należy wziąć prysznic i wszyscy go biorą w zbiorowej łaźni. A te akurat są bardzo podobne do natrysków na pływalni przy belzackiej.Wedłóg mnie to sztuczny problem.

Ale nie dorośli z dziećmi. basen przy Belzackiej nie jest dla nudystów. Jak chcesz chodzić na golas inaczej mówiąc z fiutem na wierzchu to się paraduj ale we własnym mieszkaniu i nie przy dzieciach. Bo jak cię ktoś przyfiluje będziesz odpowiadał za demoralizację małoletnich albo jeszcze za coś bardziej gorszego. A najlepiej wyjedź do USA i tam bedziesz pokazywał publicznie jeżeli masz coś do pokazywania godn ego uwagi bo inaczej rykną śmiechem.

73

gość5 ~gość5 (Gość)02.03.2014 16:33

Widać, jakimi problemami zajmują się radni lekarze, jakby w służbie zdrowia nie było nic do poprawienia.

72

ss ~ss (Gość)02.03.2014 17:15

"looka" napisał(a):
Facet wywołał sztuczny problem, żeby zwrócić na siebie uwagę bo przecież za rok wybory. Jakoś nikt nie słyszał żeby wymyślił coś pożytecznego dla miasta. Koleś powinien się przenieść z rady miasta do rady episkopatu jak taki z niego strażnik moralności

Nie za rok a w tym roku w listopadzie.

81

JoannaS. ~JoannaS. (Gość)02.03.2014 20:39

Ma facet w sumie rację. Nie chciałabym aby nie chcący ten fajfus pacnął mojego 8 letniego syna w twarz....Myślę, że podział na szatnie do np. 15 lat sprawdziłby się. Nie jest przyjemne dla dziecka oglądanie jakiegoś obrośniętego zadu (damskiego czy męskiego).

71

Blikle ~Blikle (Gość)02.03.2014 22:15

Racja można się myć w kąpielówkach i wszystko domyć :)
Poza tym mogli by jeszcze na tym mega drogim basenie założyć lepsze suszarki a nie badziewia któe dzieciom zsuwają się na głowę, i wyregulować wodę w prysznicu bo się po pażyć można, a o kiblu w meskiej łaźni nie wspomnę , że tego "sanepid" nie zamyka wali tam , że aż strach z dzieckiem wejść.
Poracha z tym basenem, ale wybory się zbliżają to może rządząca koalicja coś zmieni w ramach kiełbachy wyborczej.

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat