metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)09.05.2019 23:46

Do tego doprowadzają ludzi te rządy. Co innego mamią w TVPis a rzeczywistość inna. Brakuje kasy na służbę zdrowia bo trzeba na wybory rzucić kolejne 500 na dziecko krowę i co tam jeszcze możliwe. Scenariusz Grecki coraz bliższy.

31

gość ~gość (Gość)10.05.2019 00:20

Bardzo dobrze , że strajkują , dlaczego maja zarabiać po studiach i ciężkich kursach 1650 zł ???
Ciekawe czy któraś z osób czekających na zabiegi pracowałaby z uśmiechem na twarzy mając taka pensje , a obsługując roszczeniowych i ciagle spieszących się emerytów na MZK , przychodzących nawet nie na swoją godzinę , bo akurat tak im pasuje . Potem wszyscy się dziwią , że są kolejki i awantury ! Oni wszyscy ciężko pracują .
Brawo Fizjoterapeuci ! Jesteśmy z Wami !

32

gość ~gość (Gość)10.05.2019 04:10

Blondi z tattoo na ręku to fajna laska,jeszcze taka czarnulka opalona co pomyka peugeotem,pozdro ślicznotki:)

11

batistutaa ~batistutaa (Gość)10.05.2019 06:01

a kiedy wyjda na ulice pracownicy drogowi pracownicy fizyczni

20

klugen ~klugen (Gość)10.05.2019 06:03

ja juz chodzilem na zabiegi prze cpn to koles nie wiedzial jaki zabiegi mam i co bedzie robił codziennie był zakrecony jak słoik na weki

03

snntos ~snntos (Gość)10.05.2019 06:50

Co to znaczy "bardzo drobiazgowe udzielanie świadczeń", a w czasie poza strajkiem jak udzielacie świadczeń. Raz pokazane są ćwiczenia a przez następne 9 dni - pacjencie rób sam, może wszystko zapamiętałeś. A rehabilitant tylko siedzi za biurkiem i googluje.. Normalna praktyka na Fowarcznej

41

felini ~felini (Gość)10.05.2019 06:52

Prawie cała rehabilitacja jest prowadzona przez firmy prywatne, które podpisują kontrakty z NFZ. To pracodawcy na Was oszczędzają!!!!!!Zysk dla właścicieli.

50

ech ~ech (Gość)10.05.2019 09:52

Jak mi dzisiaj mąż znowu przyniesie wypłaty 1700 złotych to zaczynam strajk.Nie gotuję ,nie piorę i mu nie daję.Mam to gdzieś niech sobie łamistrajka znajdzie.Mam dość takiego życia .

30

gość ~gość (Gość)10.05.2019 12:48

Święta prawda!

00

gość ~gość (Gość)10.05.2019 17:19

Pracują jak ktoś nazwał na ?czarno? bo ich nie stać na godne , normalne życie ... Na pewno nie jeden fizjoterapeuta by chciał przyjść do domu po 8h pracy i normalnie funkcjonować w życiu domowym , a tak musi dorabiać . Najlepiej kogoś oceniać - brak słów

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat