Do tego doprowadzają ludzi te rządy. Co innego mamią w TVPis a rzeczywistość inna. Brakuje kasy na służbę zdrowia bo trzeba na wybory rzucić kolejne 500 na dziecko krowę i co tam jeszcze możliwe. Scenariusz Grecki coraz bliższy.
Bardzo dobrze , że strajkują , dlaczego maja zarabiać po studiach i ciężkich kursach 1650 zł ???
Ciekawe czy któraś z osób czekających na zabiegi pracowałaby z uśmiechem na twarzy mając taka pensje , a obsługując roszczeniowych i ciagle spieszących się emerytów na MZK , przychodzących nawet nie na swoją godzinę , bo akurat tak im pasuje . Potem wszyscy się dziwią , że są kolejki i awantury ! Oni wszyscy ciężko pracują .
Brawo Fizjoterapeuci ! Jesteśmy z Wami !
Blondi z tattoo na ręku to fajna laska,jeszcze taka czarnulka opalona co pomyka peugeotem,pozdro ślicznotki:)
ja juz chodzilem na zabiegi prze cpn to koles nie wiedzial jaki zabiegi mam i co bedzie robił codziennie był zakrecony jak słoik na weki
Co to znaczy "bardzo drobiazgowe udzielanie świadczeń", a w czasie poza strajkiem jak udzielacie świadczeń. Raz pokazane są ćwiczenia a przez następne 9 dni - pacjencie rób sam, może wszystko zapamiętałeś. A rehabilitant tylko siedzi za biurkiem i googluje.. Normalna praktyka na Fowarcznej
Prawie cała rehabilitacja jest prowadzona przez firmy prywatne, które podpisują kontrakty z NFZ. To pracodawcy na Was oszczędzają!!!!!!Zysk dla właścicieli.
Jak mi dzisiaj mąż znowu przyniesie wypłaty 1700 złotych to zaczynam strajk.Nie gotuję ,nie piorę i mu nie daję.Mam to gdzieś niech sobie łamistrajka znajdzie.Mam dość takiego życia .
Pracują jak ktoś nazwał na ?czarno? bo ich nie stać na godne , normalne życie ... Na pewno nie jeden fizjoterapeuta by chciał przyjść do domu po 8h pracy i normalnie funkcjonować w życiu domowym , a tak musi dorabiać . Najlepiej kogoś oceniać - brak słów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!