metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)09.05.2019 17:52

Moja mama ostatnio czekała tam na przyjęcie 2 godziny a nie było strajku. Po za tym fizjoterapeutki są bardzo opryskliwe. Zwłaszcza Pani K. która często robi krio.

01

gość ~gość (Gość)09.05.2019 14:39

Mam wrażenie że praca przez Nich wykonywana od dawna była wykonywana w trybie strajku włoskiego. Bałagan w poradni dawno powinien być zrobiony porządek. Czas oczekiwania na zabiegi bardzo długi.Łaska pracowników ze w ogóle robili.Po pierwsze zastanowić się jak się wykonuje swoje obowiązki brak pokory.

22

ja nie fizjoterapeuta (gość) ~ja nie fizjoterapeuta (gość) (Gość)09.05.2019 19:39

idźcie i zobaczcie z jakimi pacjentami pracują w przychodni "Szansa" na Wysokiej i wtedy się wypowiadajcie na temat ich pracy

41

gość ~gość (Gość)09.05.2019 20:09

Masaż na niby do kasy w sklepie a nie z tyłkiem siedzieć i kawały opowiadać żenada

02

gość ~gość (Gość)09.05.2019 20:19

Jeszcze docenicie pomoc fizjoterapii. Oby wam rehabilitacja nie służyła tym co tak narzekacie. Jestem pacjentka która korzysta z usług fizjoterapeutów i mogę śmiało powiedzieć ze są to bardzo wykształceni ludzie z ogromną wiedzą i zainteresowaniem pacjentem. Nikt mi tyle czasu nie poświęcił co oni. Zapomniałam o operacji juz dawno. I skoro zarabiaja tyle mając taki warsztat co coś tu nie halo. A w czym są gorsi od tych z biedronki ? Śmiech. To niech im dadzą to 3 tys. Nasz rząd jest wspaniały

10

gość ~gość (Gość)09.05.2019 21:06

Powodzenia w strajku. Niech Wasz przełożony zacznie pracować za głodową pensje. Panie dyrektorze szpitala - nadszedł czas na zmiany. Czas na młodych.

20

gość ~gość (Gość)09.05.2019 21:32

A gdzie jest Pani celebrytka popierające wszystkie strajki ? Czyżby strajku fizjoterapeutów nie popierała ?

11

gość ~gość (Gość)09.05.2019 22:05

Ludzie to jednak ciągle potrzebują przedmiotu hejtu - zeszli z nauczycieli,wskoczyli na fizjoterapeutów.Żenada,Rodacy,żenada!

20

emerytka ~emerytka (Gość)09.05.2019 13:59

Jestem emerytką i mam 1100 złotych na rękę po 30 latach pracy.wszyscy mogą strajkować z wyjątkiem emerytów i rencistów o głodowych emeryturach i rentach.Za mało żeby godnie żyć ,za mało żeby umrzeć bez bólu..

111

gość ~gość (Gość)09.05.2019 22:26

Zmieniając temat ma ktoś kłopoty z sygnałem z Upc???

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat