Moja mama ostatnio czekała tam na przyjęcie 2 godziny a nie było strajku. Po za tym fizjoterapeutki są bardzo opryskliwe. Zwłaszcza Pani K. która często robi krio.
Mam wrażenie że praca przez Nich wykonywana od dawna była wykonywana w trybie strajku włoskiego. Bałagan w poradni dawno powinien być zrobiony porządek. Czas oczekiwania na zabiegi bardzo długi.Łaska pracowników ze w ogóle robili.Po pierwsze zastanowić się jak się wykonuje swoje obowiązki brak pokory.
idźcie i zobaczcie z jakimi pacjentami pracują w przychodni "Szansa" na Wysokiej i wtedy się wypowiadajcie na temat ich pracy
Masaż na niby do kasy w sklepie a nie z tyłkiem siedzieć i kawały opowiadać żenada
Jeszcze docenicie pomoc fizjoterapii. Oby wam rehabilitacja nie służyła tym co tak narzekacie. Jestem pacjentka która korzysta z usług fizjoterapeutów i mogę śmiało powiedzieć ze są to bardzo wykształceni ludzie z ogromną wiedzą i zainteresowaniem pacjentem. Nikt mi tyle czasu nie poświęcił co oni. Zapomniałam o operacji juz dawno. I skoro zarabiaja tyle mając taki warsztat co coś tu nie halo. A w czym są gorsi od tych z biedronki ? Śmiech. To niech im dadzą to 3 tys. Nasz rząd jest wspaniały
Powodzenia w strajku. Niech Wasz przełożony zacznie pracować za głodową pensje. Panie dyrektorze szpitala - nadszedł czas na zmiany. Czas na młodych.
A gdzie jest Pani celebrytka popierające wszystkie strajki ? Czyżby strajku fizjoterapeutów nie popierała ?
Ludzie to jednak ciągle potrzebują przedmiotu hejtu - zeszli z nauczycieli,wskoczyli na fizjoterapeutów.Żenada,Rodacy,żenada!
Jestem emerytką i mam 1100 złotych na rękę po 30 latach pracy.wszyscy mogą strajkować z wyjątkiem emerytów i rencistów o głodowych emeryturach i rentach.Za mało żeby godnie żyć ,za mało żeby umrzeć bez bólu..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!