Jak będziecie robić strajk głodowy to taki prawdziwy a nie co 8 godzin zmiana strajkujących jak to było w czasie tererozmu nauczycieli
Popieram !!! Krowa+ wieprz+ korytoPiS+ A dla ciężko pracujących "idea".
Czasowo suma wszystkich zabiegów 40 minut, pobyt na oddziale rehabilitacji 5 godzin. Tak mi schodziło w m-c tego roku i strajku nie było. Za taką pracę w prywatnych gabinetach ci rehabilitanci już dawno szukali by nowej pracy.
Ja w Biedroni mam 3200 na rękę po 8 godz.
zapraszamy
a co mało wszyscy syrajkujecie i czekajcie jak będą nami rządzić Niemcy to będzie super
Jak warunki nie odpowiadają to niech poszukają innej pracy. Skąd to przekonanie, że ktoś musi zarabiać tyle, a tyle. To, że ktoś jest z wykształcenia fizjoterapeutą to nie argument. Niech otworzy własny gabinet i niech rynek zweryfikuje jego dochody, a nie wywieranie presji na pracodawcy.
Jaki sen ma rehabilitacja skoro czeka się 6 miesięcy to wszystko mija się z celem bo po tym czasie choroba się utrwala i nic już nie pomoże
Ich rehabilitacja nic nie pomaga a ile się czeka skasować najlepsze ręce ma moja żona po tej rehabilitacji chodzę jak zegarek
Marszałku Ziembo przestań wspierać tego Dyrektora. Precz z komuną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!