I tak robią po godzinach na czarno wiec niech nie płaczą bo maja 2 razy więcej! żenada
Skoro wszyscy tak doradzają fizjoterapeutom pracę na własny rachunek, w takim razie życzę trafić np. po udarze na oddział rehabilitacji neurologicznej. Wtedy być może niektórzy z gwarnie tu komentujących otworzą oczy i zobaczą jak wygląda prawdziwa rehabilitacja a właściwie jej brak. Bo po kilku wizytach w prywatnych gabinetach nie dojdą do siebie. Uwierzcie. Nie jestem fizjoterapeutą ani też osobą tam pracująca, ale miałem styczność z tym oddziałem i widziałem jakie tam są przypadki. Więc radzę nieco przemyśleć sprawę na spokojnie. Dziwicie się, że dorabiają? Nie zazdroszczę im, ale zastanawiam się w tym momencie, do której godziny pracują aby mieć środki na wyżywienie rodzin itd. Mieli obiecane podwyżki, nie dostali ich więc strajkują. Ludzie przestańcie pluć jadem!
Pracują jak ktoś nazwał na ?czarno? bo ich nie stać na godne , normalne życie ... Na pewno nie jeden fizjoterapeuta by chciał przyjść do domu po 8h pracy i normalnie funkcjonować w życiu domowym , a tak musi dorabiać . Najlepiej kogoś oceniać - brak słów
Jak mi dzisiaj mąż znowu przyniesie wypłaty 1700 złotych to zaczynam strajk.Nie gotuję ,nie piorę i mu nie daję.Mam to gdzieś niech sobie łamistrajka znajdzie.Mam dość takiego życia .
Prawie cała rehabilitacja jest prowadzona przez firmy prywatne, które podpisują kontrakty z NFZ. To pracodawcy na Was oszczędzają!!!!!!Zysk dla właścicieli.
Co to znaczy "bardzo drobiazgowe udzielanie świadczeń", a w czasie poza strajkiem jak udzielacie świadczeń. Raz pokazane są ćwiczenia a przez następne 9 dni - pacjencie rób sam, może wszystko zapamiętałeś. A rehabilitant tylko siedzi za biurkiem i googluje.. Normalna praktyka na Fowarcznej
ja juz chodzilem na zabiegi prze cpn to koles nie wiedzial jaki zabiegi mam i co bedzie robił codziennie był zakrecony jak słoik na weki
Blondi z tattoo na ręku to fajna laska,jeszcze taka czarnulka opalona co pomyka peugeotem,pozdro ślicznotki:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!