Mam wrażenie że praca przez Nich wykonywana od dawna była wykonywana w trybie strajku włoskiego. Bałagan w poradni dawno powinien być zrobiony porządek. Czas oczekiwania na zabiegi bardzo długi.Łaska pracowników ze w ogóle robili.Po pierwsze zastanowić się jak się wykonuje swoje obowiązki brak pokory.
Moja mama ostatnio czekała tam na przyjęcie 2 godziny a nie było strajku. Po za tym fizjoterapeutki są bardzo opryskliwe. Zwłaszcza Pani K. która często robi krio.
Marszałku Ziembo przestań wspierać tego Dyrektora. Precz z komuną.
Ich rehabilitacja nic nie pomaga a ile się czeka skasować najlepsze ręce ma moja żona po tej rehabilitacji chodzę jak zegarek
Jaki sen ma rehabilitacja skoro czeka się 6 miesięcy to wszystko mija się z celem bo po tym czasie choroba się utrwala i nic już nie pomoże
Jak warunki nie odpowiadają to niech poszukają innej pracy. Skąd to przekonanie, że ktoś musi zarabiać tyle, a tyle. To, że ktoś jest z wykształcenia fizjoterapeutą to nie argument. Niech otworzy własny gabinet i niech rynek zweryfikuje jego dochody, a nie wywieranie presji na pracodawcy.
a co mało wszyscy syrajkujecie i czekajcie jak będą nami rządzić Niemcy to będzie super
Ja w Biedroni mam 3200 na rękę po 8 godz.
zapraszamy
Czasowo suma wszystkich zabiegów 40 minut, pobyt na oddziale rehabilitacji 5 godzin. Tak mi schodziło w m-c tego roku i strajku nie było. Za taką pracę w prywatnych gabinetach ci rehabilitanci już dawno szukali by nowej pracy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!