Popieram protest kobiet.To one a nie większość parlamentarna panów w garniturach(w zdecydowanej większości panów)mają prawo decydować o swoim życiu.To nie średniowiecze.
Kobity nie wiecie co macie ze sobą robić i drzecie się na całe Osiedle. Trzeba się pogodzić i tyle.
Rozumiem ze to gowniarstwo co w kolo chodzi rozumie wogole co to ciaza., dzieci, odpowiedzialnosc ??? 80 procent tych pseudo protestujacych nawet nie wie po co tam sa.....
Ja tylko pytam? Gdzie wczoraj była policja??? Zakaz zgromadzeń chyba obowiązuje?
A mnie ciekawi jak to jest ze jest zakaz wychodzenia dzieci do 16 roku życia a chodzą do wieczora. Po co są te zasady jak nikt tego nie pilnuje? Zasady takie że kto się ich trzyma to trzyma kto nie to kit z nim.
Ja tylko przypominam: dziecko nie jest własnością matki! Szczególnie takich wulgarnych i rozkrzyczanych Życie nie polega na wiecznym szczęściu, a każda tragedia, cierpienie, bądź niepowodzenie życiowe ma nas czegoś nauczyć. Na koniec, jak taka baba wytłumaczy swojemu dziecku (jeśli je w ogóle ma), że gdyby miało jakąś wadę w rozwoju prenatalnym, to nie byłoby go na świecie, bo mamusia dla własnego wygodnictwa by go wyskrobała?
Odruchy wymiotne mam do tej pory po wysłuchaniu bluźnierstw i klątw z ust młodzieży maszerującej ulicami Piotrkowa. Skąd w tych ludziach tyle nienawiści?! Ludzie dorośli, którzy kształtujecie ich charaktery! Do czego wy chcecie w Polsce doprowadzić?! Do wojny domowej?! Bierzecie na siebie odpowiedzialność za siebie i za nich! Przeżyłem prawie wiek i nigdy się nie spodziewałem, że w młodych ludziach tyle nienawiści i jadu. Wieki całe jesteście od ludzi i młodzieży broniących naszej Ojczyzny, oddających nawet swoje życie. Kim wy w porównaniu z nimi jesteście? Odpowiedzcie sobie sami na to moje pytanie.
Przyjdą islamiści i zrobią porządek. Na obecną chwilę każda Europejka, to w ich oczach kobieta lekkich obyczajów, a każdy Europejczyk, to frajer i rogacz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!