Komu utrudnicie życie? Dość korkowania miasta .Wy się tym bawicie a cierpią zwykli mieszkańcy..
Jestem wyborcą PiS od kilkunastu lat lecz w tej kwestii nie mogę się z nimi zgodzić co może czuć kobieta kiedy dowiaduje się że jej dziecko umrze zaraz po urodzeniu albo że będzie sparaliżowane czy wytrzyma te lata patrząc na nie jak cierpi kobiety jestem z wami ale mam prośbę nie przeklinajcie nie niszcie świątyń zróbmy to w sposób cywilizowany.
Co jest złego w tym, że na protesty przychodzi młodzież ("dzieci", jak mówią o nich niekumaci)? Za 4-5 lat te "dzieci" będą dorosłe i wpływ na ich decyzje, oraz sytuacje w jakich się znajdą, będą determinowane przez obecnie stanowione prawo.
Nie podniecajcie się tak kobiety, jesteście trochę śmieszne w tym zacietwierzeniu.
To epiotrków teraz będzie nawoływał ogłoszeniami do anarchii, a właściwie jak pisze do wojny ?
Od 8 do 16 dzieciaki nie wychodzą z domu ... więc protest zaczyna się o 16-tej ... kumacie?
O 16-tej----- bo do 16 jest zakaz wyjścia dla dzieciaków z domu ... ha,ha!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!