Tak nawołujcie do wyjścia na ulicę, później będziecie płakać pod oknami szpitali jak dosięgnie Was i Wasze rodziny covid. Tylko dlaczego ja mam się od Was zarazić?
Popieram protest kobiet.To one a nie większość parlamentarna panów w garniturach(w zdecydowanej większości panów)mają prawo decydować o swoim życiu.To nie średniowiecze.
Twoja macica , twój wybór.
Moja twarz, moj wybór.
A teraz spróbuj mnie zmusić do noszenia maseczki.
Brawo protestujący, brawo redakcja za przekazanie informacji. Dziś chętnie postoję w korku, który powstanie w ramach protestu. Polska dla Polaków, Księżyc dla Księży.
Brawo.Wreszcie jakies przebudzenie w tym narodzie.Koniec pomiatania,koniec politycznej i koscielnej obludy.
Brawo kobiety w Was nadzieja. Bo na zaczadziałych, ogłupionych przez TVP i kler zwolenników tego dziadostwa nie ma co liczyć!
Brawo kobitki, nie odpuszczajcie. Teraz aborcja, zaraz bykowe, a potem punkty na uczelniach za płeć. Ta władza to religijni fanatycy i należy ją obalić
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!