Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem.
Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.
Narodzie otrząśnij się, bo niedługo za 5 stów sprzedasz w małe kacze łapki całą wolność o którą kiedyś walczyły całe pokolenia.
Jeżeli wykończą wszystkie inne media poza podległymi rządowi TVP to bedą mogli kraść do woli. Już nikt o tym nie napisze. Jeżeli ktoś uważa że tak będzie dobrze to niech zobaczy sobie na Rosję czy Koreę Północną jak tam się żyje zwykłym ludziom!
Popieram protest w 100%. Obawiam się, że któregoś ranka obudzę się,a to nie będzie już mój kraj. Telewizja rodem z PRL-u,radio też. Wszystko w różowych kolorach. OBUDŹMY SIĘ,JEST JESZCZE CO RATOWAĆ!!!Wszystkie niezależne media padną i będziemy słyszeć tylko to co nam zaserwuje telewizja publiczna.
Jeśli dołączyliście do protestu to dlaczego na stronie nadal widoczne są informacje? Czy jesteście w takim razie ZA czy PRZECIW? To czas najwyższy aby się zjednoczyć!
Wspomagaliście wszyscy rząd w rozsiewaniu covidowej propagandy to teraz macie za to zapłatę.
Z całym szacunkiem, ale nie dołączyliscie do protestu. Może co najwyżej go popieracie, propagujecie, ale nie macie na tyle odwagi by zrobić to samo, co prawdziwe media....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!