w czym problem ? możecie zniknąć ,dzięki temu zacząłem przeglądać WP ,a opodatkować was jest koniecznością ,dlaczego tylko mali mają płacić ? identycznie jak sieci handlowe ,brawo PIS
Które media są rzetelne i obiektywne powiem wprost żadne jak nie cenzura to usuwanie komentarzy które nie łamią regulaminu i nie są wulgarne . To największa pralnia mózgów i nie ma znaczenia czy to są prywatne czy te tzw publiczne wszyscy kłamią i manipulują odnośnie sztucznej pandemii i niech powiedzą to wprost ,ze o pewnych sprawach nie wolno im mówić tylko dlatego ,że mamy reżim totalitarny a PIS już przebił nawet Kima z KRLD.
Dla mnie żadne media mogą nie nadawać i tak na to uwagi nie zwracam a co najwyżej mogę się uśmiać jak się manipuluje społeczeństwem
Powinni jeszcze wprowadzić zasadę max. 25% obcego kapitału, tak jak w Kanadzie i wielu innych państwach.
Czy Wy ludzie nie widzicie co się dzieje??? Niedługo będzie jak w Rosji czy innych krajach z dyktaturą co wolno społeczeństwu powiedzieć...dramat
Dominik Héjj: Wolność słowa? Dla większości Węgrów to dziś już tylko abstrakcja.
Jeśli w Polsce minister zdrowia Łukasz Szumowski mówił, że w zasadzie wszystko jest pod kontrolą, a dziennikarze by wątpili, to wedle węgierskiego prawa mogliby już podpadać pod paragraf, ponieważ szerzą niepokój społeczny - mówi dr Dominik Héjj, wykładowca w Instytucie Europy Środkowej, redaktor naczelny portalu portal kropka.hu.
"Rzecznik Praw Obywatelskich z najwyższym zaniepokojeniem przyjmuje ogłoszoną przez rząd inicjatywę, której celem jest wprowadzenie nowego podatku od przychodów uzyskiwanych przez media z reklamy. Może to wpłynąć w sposób istotny na ograniczenie wolności mediów i wolności słowa" - poinformował RPO w oświadczeniu.
Najpierw głosujecie na Antka, PAD-a i całą pozostałą pisokrację, a teraz protestujecie i dziwicie się, że to już prawie końcówka państwa prawa?
Dorośli ludzie jesteście, a tacy krótkowzroczni przy urnach wyborczych. Jak dobrze żeście kiedyś wybrali, tak dobrze teraz mieć będziecie. Mogę Was tylko pocieszyć, że to nie koniec strzelania z pisowskiego bata - jeszcze nie raz i nie dwa wszyscy nim oberwiemy. Wyrazy współczucia i życzenia głębszej refleksji i lepszych decyzji przy urnie wyborczej. To tam trzeba dobrze posłużyć się rozumem, a te - miejmy nadzieję - ostatnie dwa lata pisiej okupacji musimy wszyscy jeszcze jakoś przeżyć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!