W centrum Łodzi również odbyła się manifestacja na rzecz wolnych mediów. Protestujący zebrali się przy ulicy Piotrkowskiej 143, gdzie mieści się lokalna siedziba Prawa i Sprawiedliwości. Na transparentach widniały hasła broniące niezależności mediów, jak chociażby - "Wolne media mają służyć obywatelom, a nie władzy". Podczas manifestacji oprócz transparentów pojawiła się symboliczna trumna.
2 miliardy z naszych podatków na propagandę TVP to ma rząd, a na leczenie ludzi brak. Walić ich
Z tego miejsca i w tej formie, chcę wyrazić moje duże I zdecydowane poparcie, dla e-piotrkow i wszystkich innych, którzy wyrażają swój sprzeciw, na ciągłe, coraz bardziej intensywne, OGRABIANIE i ZNIEWALANIE społeczeństwa. Dyrdymał.
Protest w obronie wyprowadzania pieniędzy i unikania płacenia podatków.
Zakłamane media tak to powinno być a protest lewackich mediów przedłużyć na 365 dni w każdym roku.
No i macie zwolennicy SUPER ZMIANY powrót do przeszłości, słowa komuno wróć zaczynają się spełniać
To tylko źle o was świadczy. Szkoda, bo myślałem, ze to porządna, polska firma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!