No i macie zwolennicy SUPER ZMIANY powrót do przeszłości, słowa komuno wróć zaczynają się spełniać
Zakłamane media tak to powinno być a protest lewackich mediów przedłużyć na 365 dni w każdym roku.
Protest w obronie wyprowadzania pieniędzy i unikania płacenia podatków.
Z tego miejsca i w tej formie, chcę wyrazić moje duże I zdecydowane poparcie, dla e-piotrkow i wszystkich innych, którzy wyrażają swój sprzeciw, na ciągłe, coraz bardziej intensywne, OGRABIANIE i ZNIEWALANIE społeczeństwa. Dyrdymał.
2 miliardy z naszych podatków na propagandę TVP to ma rząd, a na leczenie ludzi brak. Walić ich
W centrum Łodzi również odbyła się manifestacja na rzecz wolnych mediów. Protestujący zebrali się przy ulicy Piotrkowskiej 143, gdzie mieści się lokalna siedziba Prawa i Sprawiedliwości. Na transparentach widniały hasła broniące niezależności mediów, jak chociażby - "Wolne media mają służyć obywatelom, a nie władzy". Podczas manifestacji oprócz transparentów pojawiła się symboliczna trumna.
Najpierw głosujecie na Antka, PAD-a i całą pozostałą pisokrację, a teraz protestujecie i dziwicie się, że to już prawie końcówka państwa prawa?
Dorośli ludzie jesteście, a tacy krótkowzroczni przy urnach wyborczych. Jak dobrze żeście kiedyś wybrali, tak dobrze teraz mieć będziecie. Mogę Was tylko pocieszyć, że to nie koniec strzelania z pisowskiego bata - jeszcze nie raz i nie dwa wszyscy nim oberwiemy. Wyrazy współczucia i życzenia głębszej refleksji i lepszych decyzji przy urnie wyborczej. To tam trzeba dobrze posłużyć się rozumem, a te - miejmy nadzieję - ostatnie dwa lata pisiej okupacji musimy wszyscy jeszcze jakoś przeżyć.
"Rzecznik Praw Obywatelskich z najwyższym zaniepokojeniem przyjmuje ogłoszoną przez rząd inicjatywę, której celem jest wprowadzenie nowego podatku od przychodów uzyskiwanych przez media z reklamy. Może to wpłynąć w sposób istotny na ograniczenie wolności mediów i wolności słowa" - poinformował RPO w oświadczeniu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!