Świetnie tłumaczy Fizyke!
Nic dodać nic ując nauczyciel jak złoto!:D
Skarbie, przyjdź do mnie i powiedz mi czego nie rozumiesz. Mogę spotykać się z Tobą systematycznie w dogodnym dla Ciebie czasie. Będę starała się wyjaśnię Ci niezrozumiałe tematy.
Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na Ciebie,
Maria Jarzyńska
pozdrawiam panią profesor.
lekcje są u pani bardzo przyjemne .
Nikt się nie stresuje. po prostu fajnie mieć taką panią która ma doktorat i potrafi nauczyć.
Moim zdanie pani powinna zostać dyrektorem budowlanki , a fizyki w technikum powino być 6 godziń to by każdy ją zrozumiał .
ps. pozdrawiam;)))
No i super!!! A fizykę zamienic jeszcze na lekcje przysposobienia seksualnego /w rodzinie /. I będzie i endzie wystrzałowo:))
A z dołu to już nie?
pozdrawiam pania profesor. jest bardzo dobra nauczycielka fizyki. jak najwiecej takich w polsce bo takich jak nasza pani to nie ma nigdzie. gratuluje sukcesow i zycze ich wiecej.
Mrs Jażyńska is a great teacher ! I love her lessons because my teacher is very hot and good teaching.
Łoł, przeczytałem swój stary komentarz w tym odkopanym artykule. Ale nie powiem, który to. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!