Skarbie, przyjdź do mnie i powiedz mi czego nie rozumiesz. Mogę spotykać się z Tobą systematycznie w dogodnym dla Ciebie czasie. Będę starała się wyjaśnię Ci niezrozumiałe tematy.
Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na Ciebie,
Maria Jarzyńska
pozdrawiam panią profesor.
lekcje są u pani bardzo przyjemne .
Nikt się nie stresuje. po prostu fajnie mieć taką panią która ma doktorat i potrafi nauczyć.
Moim zdanie pani powinna zostać dyrektorem budowlanki , a fizyki w technikum powino być 6 godziń to by każdy ją zrozumiał .
ps. pozdrawiam;)))
No i super!!! A fizykę zamienic jeszcze na lekcje przysposobienia seksualnego /w rodzinie /. I będzie i endzie wystrzałowo:))
A z dołu to już nie?
pozdrawiam pania profesor. jest bardzo dobra nauczycielka fizyki. jak najwiecej takich w polsce bo takich jak nasza pani to nie ma nigdzie. gratuluje sukcesow i zycze ich wiecej.
Mrs Jażyńska is a great teacher ! I love her lessons because my teacher is very hot and good teaching.
Łoł, przeczytałem swój stary komentarz w tym odkopanym artykule. Ale nie powiem, który to. ;)
Pani Maria jest świetną nauczycielką, która wkłada ogromne poświęcenie w przekazywanie swoich umiejętności.
Dzięki takim ludziom istnieje szkolnictwo. Ja sam jestem przykładem wyedukowanym przez Panią Marię, dzięki jej sugestiom, dodaniu pewności siebie ukończyłem studia inżynierskie.
Jeżeli ktoś szkaluje tak osoby to sam widocznie nie radzi sobie w życiu zawodowym i powinien pomyśleć nad zmianą wykonywanego zawodu, ponieważ przynosi więcej szkód niż pożytku.
Anno,
jestem absolwentką tej Szkoły. Twój dziki śmiech świadczy o tym, że posiadasz zaburzenia …. Weź się do pracy bo twoja praca jest na żenująco niskim poziomie. Przynosi wstyd uczniom i nauczycielom.
Pani Jarzyńska natomiast prezentuje poziom pod każdym względem bardzo wysoki. Jej praca promuje nie tylko Szkołę, Miasto i całe Województwo ale także przynosi zaszczyt nauczycielom w całej Polsce
jaki jedyny doktor??? w Piotrkowie jest mnóstwo doktorów krórzy ucza w szkołach. zejdzcie na ziemie. Przecież zawsze może zmienić szkołe ludzie o czym wy piszecie w budowlance jako wychowawczyni najgorsza na swiecie takiej wychowawczyni ktora nie jest za swoimi uczniami to nie znam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!