A później się ludzie dziwią skąd smog i czemu tworzą się plamy ciepła. Co tam będziemy się ograniczać? Zalejmy wszystko betonem i asfaltem!
Jacy jesteście naiwni. Już powoli wychodzi na światło dzienne dla kogo ta ustawa została uchwalona. I gdzie? nie w sali sejmowej tylko w bocznej i tylko z PiS 16 grudnia.
Ktoś i nie tylko miał w tym interes że kupił zadrzewione połacie ziemi za bardzo dobre pieniądze , wyciął drzewa po wprowadzeniu ustawy i sprzeda za kupę forsy.
Jak dotychczas była wycinka na terenach prywatnych za pozwoleniem, a teraz wszyscy tną bezmyślnie.Ale to tylko chwila bo PiS już przygotowuje się do wycofania swojej decyzji o wycinkach.
Jacy jesteście naiwni. Już powoli wychodzi na światło dzienne dla kogo ta ustawa została uchwalona. I gdzie? nie w sali sejmowej tylko w bocznej i tylko z PiS 16 grudnia.
Ktoś i nie tylko miał w tym interes że kupił zadrzewione połacie ziemi za bardzo dobre pieniądze , wyciął drzewa po wprowadzeniu ustawy i sprzeda za kupę forsy.
Jak dotychczas była wycinka na terenach prywatnych za pozwoleniem, a teraz wszyscy tną bezmyślnie.Ale to tylko chwila bo PiS już przygotowuje się do wycofania swojej decyzji o wycinkach.
Właściciele działek wycinają drzewa, żeby coś postawić zbudować na swoich działkach. Jeśli jest to działka np prywatna poza miastem ok, ale jeśli wycinają w mieście na nie ogrodzonych działkach drzewa stare które mają po 100 lat to zrobiłbym niespodziankę takim osobom. Przychodzi Pan o pozwolenie na budowę a tu zonk nie wydawać albo tak utrudniać żeby odechciało mu się budowy.
Dobra zmiana , najwięcej krzyczą ci co nie posiadają żadnego drzewa. Moje drzewa - moja decyzja. Ci co krzyczą niech sobie kupią działki z drzewami , a nie wydają pieniądze na inne przyjemności , a ja mam jeszcze bezinteresownie oferować im świeże powietrze i cień. Brawo Szyszko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ta wycinka to przypadek -LOBBY DEWELOPERSKIE czy INNE LOBBY- PiS i lobby kto na tym zarabia i kto robi przekręty na miliardy! - http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,mjn-minister-szyszko-pisze-ustawy-pod-lobby-deweloperskie,224497.html
Jeżeli jest ograniczenie do 100 cm obwodu na wysokości 130 cm to chyba można to kontrolować. Może urzędnicy wyjdą zza biurek...Ze zdjęć widać , że obwody były większe. A nowelizacja przepisów jest bardzo sensowna.
SZOK- chłopstwo poddańcze wraca, historia na życzenie plebsu zatacza koło?. OTO minister od wycinki, chłopki wokół Piotrkowa mają po kilka hektarów i mogą pomarzyć aby mieć więcej. SKĄD SZYSZKO WZIĄŁ 1,67ML HEKTARÓW ZIEMI- OD PAŃSTWA? To bardzo ciekawe obecnie rozliczać się będzie propagandowo platfusów i winić za wszystko Tuska, nawet za pogodę. Oto artykuł jaki majątek ma Szyszko-skąd go ma-jak można nabyć miliony hektarów ziemi w Polsce? -http://www.tvn24.pl/jan-szyszko-oswiadczenia-majatkowe-i-nieruchomosci,717400,s.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!