Strona główna >> Prace Sejmu >>
Posiedzenia Sejmu >> Głosowania na posiedzeniach Sejmu >> 15-12-2016 >> Głosowanie nr 144 >> wyniki posłów PiS
http://orka.sejm.gov.pl/Glos8.nsf/nazwa/32_144/$file/glos_32_144.pdf
Moja własnosc moje prawo.A jak komuś to przeszkadza niech kupuje ziemie i sadzi se drzewka,nawet w pokoju.Pozatym Cejrowski mówił że drzewa więcej zużywają tlenu jak produkują.Tak więc sorry ej
A jak już powycinają te drzewa to gdzie będą wisiały szyszki, niech chociaż wierzby zostawią to będzie trochę gruszek.
Jedyna dobra zmiana to była ta ustawa. I się z niej wycofują! potrafią tylko zakazywać i rozdawać. Koszmar!
Ja nie rozumiem, skąd tylu obrońców przyrody nagle ? a zastanowiliście się kiedyś ile papieru się w urzędach marnuje na te wszystkie decyzje ?
kulfon, kulfon co z ciebie wyrośnie, martwię się już od 1-go stycznia? Nikt tego nie wie co ze mnie wyrośnie gruszki na wierzbie czy śliwki na sośnie...
No i wyszło sxydlobz worka Szyszko zrobił chwilową ustawą pod lobby.
Sam niewiadomo skąd ma tyle ziemi.Ustawa weszła w życie w nocy a wycinka ruszyła zaraz na drugi dzień.No i co pscsnki piotrkowska dalej tkwicie w nieświadomości czy tacy jesteście niemyslacy.
Prezes wszystko co dobre potrafi zmienić na gorsze jak widać. Ludzie chcieli mieć wolność w wycince to teraz ją ograniczają
To może tak w ramach tej zmiany "fahofcy" ze ZDiUM-u wezmą się w końcu do roboty i wytną uschnięty świerk w Al. Kopernika między ul. Próchnika i al. 3 Maja, któremu w styczniu przycięto jedynie kilkanaście gałęzi od dołu:
Przy okazji mogliby też usunąć z ul. Stodolnianej 6 pałę, która jakieś 3 lata temu przestała być drzewem:
Bardzo dobra ta ustawa ,, wolność Tomku w swoim domku" sam będę decydował czy chce drzewo czy nie , zawsze mogę posadzić sobie w innym miejscu. A jeśli ktoś chce decydować o drzewie na mojej działce bo mu się podoba to niech sobie przesadzi w całości , albo posadzi sobie na swojej działce . O tyle w temacie moim zdaniem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!