metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lolo89 ~Lolo89 (Gość)22.02.2017 12:15

Bardzo dobra zmiana, moja ziemia, moje drzewa, dojdźmy wreszcie do cywilizacji gdzie na moim mogę robić co chce i jak tak jak w USA z tym że jak teraz zapowiedzieli że cofną tą zmianę to piły będą chodzić dzień i noc zanim zakarzą wycinki spowrotem czyli będzie gorzej.

710

FOTKA ~FOTKA (Gość)23.02.2017 09:02

Obawiam się , że zdjęcie zostało wykonane jeszcze w starym roku a więc gdy nowe regulacje jeszcze nie obowiązywały. Przecież od początku tego roku mieliśmy śnieg, który dopiero 2 dni temu stopniał

31

developer ~developer (Gość)23.02.2017 09:51

Dla nas developerów to bajka ta ustawa :) tniemy i budujemy bloki i centra handlowe .Kocham PIS .

22

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)22.02.2017 10:02

Artykuł pokazuje ciemnotę i zacofanie Polskiego społeczeństwa, nie chodzi o to aby całkowicie zakazać wycinki drzew. Ja miałem drzewa NA DZIAŁCE, złożyłem wniosek o usunięcie ,wydano decyzję ,drzewa wycięto! Obecnie nie ma żadnego hamulca , TNIE SIĘ DRZEWA KILKUDZIESIĘCIO I KILKUSETLETNIE, TAKIE KTÓRE PRZETRWAŁY zabory,wojnę i komunę. Brak jest dokładnych wytycznych prawnych do ustawy-jak to pis, Prezes decyduje reszta podpisuje bez czytania. CO ZA IDIOTYZM, że ktoś komuś zabrania wycinania drzew na działce, szkoda gadać o tym prymitywizmie! Chodzi o to aby zachować to co najcenniejsze i z czego słynie Polska. Chcecie wycinać co się podoba -chcecie zrobić z polski step.Zobaczcie jakie drzewa się tnie bez umiaru, zobaczcie co się dzieje w lasach za SZyszki i Pisu. BOŻE TO SPOŁECZEŃSTWO ZA 500+ STRACIŁO ROZUM I WPADŁO W OBŁĘD!

3110

loko ~loko (Gość)23.02.2017 21:03

Propaganda pełną gębą i zrozumieć nie mogę jak ktoś będący zadeklarowanym liberałem ,chce żeby to państwo decydowało czy mogę ściąć drzewo czy nie
Nikt bez powodu i dla zabawy nie ścina drzew ,a jak ktoś się boi że będzie za dużo inwestycji i pracy na rynkui wpływów podatkowych to nie wiem co powiedzieć

22

anty-pis ~anty-pis (Gość)02.03.2017 21:01

Zakłamane pisiory...Piotrowicz, Kryże, Muszyński a teraz Przyłębski.Stop komunie!

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat