Bardzo dobra zmiana, moja ziemia, moje drzewa, dojdźmy wreszcie do cywilizacji gdzie na moim mogę robić co chce i jak tak jak w USA z tym że jak teraz zapowiedzieli że cofną tą zmianę to piły będą chodzić dzień i noc zanim zakarzą wycinki spowrotem czyli będzie gorzej.
Obawiam się , że zdjęcie zostało wykonane jeszcze w starym roku a więc gdy nowe regulacje jeszcze nie obowiązywały. Przecież od początku tego roku mieliśmy śnieg, który dopiero 2 dni temu stopniał
Dla nas developerów to bajka ta ustawa :) tniemy i budujemy bloki i centra handlowe .Kocham PIS .
Artykuł pokazuje ciemnotę i zacofanie Polskiego społeczeństwa, nie chodzi o to aby całkowicie zakazać wycinki drzew. Ja miałem drzewa NA DZIAŁCE, złożyłem wniosek o usunięcie ,wydano decyzję ,drzewa wycięto! Obecnie nie ma żadnego hamulca , TNIE SIĘ DRZEWA KILKUDZIESIĘCIO I KILKUSETLETNIE, TAKIE KTÓRE PRZETRWAŁY zabory,wojnę i komunę. Brak jest dokładnych wytycznych prawnych do ustawy-jak to pis, Prezes decyduje reszta podpisuje bez czytania. CO ZA IDIOTYZM, że ktoś komuś zabrania wycinania drzew na działce, szkoda gadać o tym prymitywizmie! Chodzi o to aby zachować to co najcenniejsze i z czego słynie Polska. Chcecie wycinać co się podoba -chcecie zrobić z polski step.Zobaczcie jakie drzewa się tnie bez umiaru, zobaczcie co się dzieje w lasach za SZyszki i Pisu. BOŻE TO SPOŁECZEŃSTWO ZA 500+ STRACIŁO ROZUM I WPADŁO W OBŁĘD!
Propaganda pełną gębą i zrozumieć nie mogę jak ktoś będący zadeklarowanym liberałem ,chce żeby to państwo decydowało czy mogę ściąć drzewo czy nie
Nikt bez powodu i dla zabawy nie ścina drzew ,a jak ktoś się boi że będzie za dużo inwestycji i pracy na rynkui wpływów podatkowych to nie wiem co powiedzieć
Zakłamane pisiory...Piotrowicz, Kryże, Muszyński a teraz Przyłębski.Stop komunie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!