A co działa w szpitalu na Rakowskiej, wszyscy zdrowi na umyśle i chcący przeżyć trzymają się od niego z daleka. Wszyscy narzekają ale boicie się zabrać głos i powiedzieć co myślicie o tym nieudolnictwie!!!
I znowy "po łbie" zbierze Bogu ducha winna rejestratorka. Za fatalną organizację pracy poradni...
Przecież pan dyrektor dobrze wie, jakie są wymogi NFZ, a jakie są lokalne możliwości i układy...
Kontrakt na poradnie zdobyty na podstawie papierów, ale nie rzeczywistości...Papier przyjmie wszystko, a urzędasy w NFZ załatwiają tylko papiery - ludzi maja w du**ie.
Rzecznik praw pacjenta...śmiech na sali...
Na układy nie ma rady...
Acha-jeszcze jedno mi sie przypomniało : ISO...
no i do tego pulmonolog zbawia Rzeczpospolitą Piotrkowską, i ma parę innych fuch, dla pacjentów czasu brak...
Popieram "babe" wszyscy trzymają sie jak dalej tego szpitala, tylko spojrzec jakcy lekrze tam pracują to wystarczy, np pan Szcz....
To co pisze pani Ewa to czysta prawda i żal wszystkich pacjentów którzy leczą się w poradniach na Wolborskiej. ostatnio moja mama doświadczyła tego samego w tej samej poradni.A do tego dochodzą inne np. neurologiczna- to zgroza i dzięki za takie leczenie.Pan dr. Błaszczyński i jego poradnia jeszcze na ulicy P.O.W. nie spełniała oczekiwań chorych bo praca radnego przekładana jest na siedzenie na obradach i dietach a nie na dobro pacjentów.Za ten stan rzeczy odpowiada też pan dyr. Konieczko ponieważ wie od lat takiej sytuacji a nie czyni w tym kierunku nic bo to koledzy z sali i koło się zamyka.Może czas zmienić dyrektora placówki a wtedy......może będzie więcej lekarzy. Do całej dzałalności por. na Wolborskiej dochodzi koszmar szpitala przy ul. Rakowskiej począwszy od Izby Przyęć,przez S.O.R. a na terminach Rezonansu Magnetycznego kończąc-obłęd.
Niestety byłam pacjentką tej poradni, na własne życzenie zrezygnowałam z dalszego leczenia się w tej placówce. Brak mi słów jeśli chodzi o jej działanie i podejście do pacjenta.
A jeśli chodzi o panie rejestratorki - jedyne co polecają to prywatne wizyty u pana doktora w prywatnym gabinecie
Do niektórych jednak bez kija nie podchodź.
Zgadza się Wojtku605, poradnia na Wolborskiej jest przerażająco straszna, a jeszcze bardziej przerażający są ludzie którzy tam " pracują " jak wspomniała Pani Ania, lekarza SZCz.... probował mnie "leczyć" i nikt nie przekona, że on wie co robi!!!! Nie daleko pada jabłko od jabłoni.......
Widać, jak bardzo nie radzi sobie pan dyrektor. Czas najwyższy zrezygnować z tej funkcji. Mam pytanie, komu podlega ta przychodnia? Skoro Pan Błaszczyński woli pieniądze z UM, może powinien zawiesić pracę lekarza(ani lekarz,ani radny).Szpital do kasacji !!!!!!
Niepełnosprawny, odpuśćcie już. Nawet z pamięcią musi że ma kłopoty. Zapomniał przecież, że lekarz przysięgał... leczyć.
Ku wiadomości ogólnej:
PRZYRZECZENIE LEKARSKIE (obowiązuje w RP)
Przyjmuję z szacunkiem i wdzięcznością dla moich Mistrzów nadany mi tytuł lekarza i w pełni świadomy związanych z nim obowiązków przyrzekam:
* obowiązki te sumiennie spełniać;
* służyć życiu i zdrowiu ludzkiemu;
* według najlepszej mej wiedzy przeciwdziałać cierpieniu i zapobiegać chorobom, a chorym nieść pomoc bez żadnych różnic, takich jak: rasa, religia, narodowość, poglądy polityczne, stan majątkowy i inne, mając na celu wyłącznie ich dobro i okazując im należny szacunek;
* nie nadużywać ich zaufania i dochować tajemnicy lekarskiej nawet po śmierci chorego;
* strzec godności stanu lekarskiego i niczym jej nie splamić, a do kolegów lekarzy odnosić się z należną im życzliwością, nie podważając zaufania do nich, jednak postępując bezstronnie i mając na względzie dobro chorych;
* stale poszerzać swą wiedzę lekarską i podawać do wiadomości świata lekarskiego wszystko to, co uda mi się wynaleźć i udoskonalić.
UWAGA - UWAGA - UWAGA - UWAGA - UWAGA - UWAGA
Można tu umieszczać komentarze.
Najlepszy komentarz Redakcja nagrodzi.
...........................
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!