metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Baby city ~Baby city (Gość)11.04.2011 10:52

A co działa w szpitalu na Rakowskiej, wszyscy zdrowi na umyśle i chcący przeżyć trzymają się od niego z daleka. Wszyscy narzekają ale boicie się zabrać głos i powiedzieć co myślicie o tym nieudolnictwie!!!

00

P51 ~P51 (Gość)11.04.2011 12:10

I znowy "po łbie" zbierze Bogu ducha winna rejestratorka. Za fatalną organizację pracy poradni...
Przecież pan dyrektor dobrze wie, jakie są wymogi NFZ, a jakie są lokalne możliwości i układy...
Kontrakt na poradnie zdobyty na podstawie papierów, ale nie rzeczywistości...Papier przyjmie wszystko, a urzędasy w NFZ załatwiają tylko papiery - ludzi maja w du**ie.
Rzecznik praw pacjenta...śmiech na sali...
Na układy nie ma rady...
Acha-jeszcze jedno mi sie przypomniało : ISO...

00

pkp ~pkp (Gość)11.04.2011 13:01

no i do tego pulmonolog zbawia Rzeczpospolitą Piotrkowską, i ma parę innych fuch, dla pacjentów czasu brak...

10

Ania ~Ania (Gość)11.04.2011 13:46

Popieram "babe" wszyscy trzymają sie jak dalej tego szpitala, tylko spojrzec jakcy lekrze tam pracują to wystarczy, np pan Szcz....

00

witek605 ~witek605 (Gość)11.04.2011 14:09

To co pisze pani Ewa to czysta prawda i żal wszystkich pacjentów którzy leczą się w poradniach na Wolborskiej. ostatnio moja mama doświadczyła tego samego w tej samej poradni.A do tego dochodzą inne np. neurologiczna- to zgroza i dzięki za takie leczenie.Pan dr. Błaszczyński i jego poradnia jeszcze na ulicy P.O.W. nie spełniała oczekiwań chorych bo praca radnego przekładana jest na siedzenie na obradach i dietach a nie na dobro pacjentów.Za ten stan rzeczy odpowiada też pan dyr. Konieczko ponieważ wie od lat takiej sytuacji a nie czyni w tym kierunku nic bo to koledzy z sali i koło się zamyka.Może czas zmienić dyrektora placówki a wtedy......może będzie więcej lekarzy. Do całej dzałalności por. na Wolborskiej dochodzi koszmar szpitala przy ul. Rakowskiej począwszy od Izby Przyęć,przez S.O.R. a na terminach Rezonansu Magnetycznego kończąc-obłęd.

10

ktoś ~ktoś (Gość)11.04.2011 14:24

Niestety byłam pacjentką tej poradni, na własne życzenie zrezygnowałam z dalszego leczenia się w tej placówce. Brak mi słów jeśli chodzi o jej działanie i podejście do pacjenta.
A jeśli chodzi o panie rejestratorki - jedyne co polecają to prywatne wizyty u pana doktora w prywatnym gabinecie

00

atebba ~atebba (Gość)11.04.2011 18:10

"P51" napisał(a):
I znowy "po łbie" zbierze Bogu ducha winna rejestratorka.

Do niektórych jednak bez kija nie podchodź.

00

Ewa ~Ewa (Gość)11.04.2011 19:02

Zgadza się Wojtku605, poradnia na Wolborskiej jest przerażająco straszna, a jeszcze bardziej przerażający są ludzie którzy tam " pracują " jak wspomniała Pani Ania, lekarza SZCz.... probował mnie "leczyć" i nikt nie przekona, że on wie co robi!!!! Nie daleko pada jabłko od jabłoni.......

00

pacjentka ~pacjentka (Gość)11.04.2011 19:25

Widać, jak bardzo nie radzi sobie pan dyrektor. Czas najwyższy zrezygnować z tej funkcji. Mam pytanie, komu podlega ta przychodnia? Skoro Pan Błaszczyński woli pieniądze z UM, może powinien zawiesić pracę lekarza(ani lekarz,ani radny).Szpital do kasacji !!!!!!

10

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)11.04.2011 19:37

"pkp" napisał(a):
no i do tego pulmonolog zbawia Rzeczpospolitą Piotrkowską, i ma parę innych fuch, dla pacjentów czasu brak...

Niepełnosprawny, odpuśćcie już. Nawet z pamięcią musi że ma kłopoty. Zapomniał przecież, że lekarz przysięgał... leczyć.
Ku wiadomości ogólnej:
PRZYRZECZENIE LEKARSKIE (obowiązuje w RP)
Przyjmuję z szacunkiem i wdzięcznością dla moich Mistrzów nadany mi tytuł lekarza i w pełni świadomy związanych z nim obowiązków przyrzekam:
* obowiązki te sumiennie spełniać;
* służyć życiu i zdrowiu ludzkiemu;
* według najlepszej mej wiedzy przeciwdziałać cierpieniu i zapobiegać chorobom, a chorym nieść pomoc bez żadnych różnic, takich jak: rasa, religia, narodowość, poglądy polityczne, stan majątkowy i inne, mając na celu wyłącznie ich dobro i okazując im należny szacunek;
* nie nadużywać ich zaufania i dochować tajemnicy lekarskiej nawet po śmierci chorego;
* strzec godności stanu lekarskiego i niczym jej nie splamić, a do kolegów lekarzy odnosić się z należną im życzliwością, nie podważając zaufania do nich, jednak postępując bezstronnie i mając na względzie dobro chorych;
* stale poszerzać swą wiedzę lekarską i podawać do wiadomości świata lekarskiego wszystko to, co uda mi się wynaleźć i udoskonalić.
UWAGA - UWAGA - UWAGA - UWAGA - UWAGA - UWAGA
Można tu umieszczać komentarze.
Najlepszy komentarz Redakcja nagrodzi.
...........................

Komentarz był edytowany przez autora: 11.04.2011 19:38

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat