metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
adam740311 ~adam740311 (Gość)11.04.2011 19:40

Jeśli ktoś lubi dreszczyk emocji to proponuję zajrzeć do toalety na oddziale wewnętrznym w w/w szpitalu.Gdzie jest sanepid!!!?

00

primum pecunia ~primum pecunia (Gość)11.04.2011 22:30

Kruk krukowi oka nie wykole szczególnie gdy żerują w jednym stadzie czyli miejskiej radzie i najlepiej obwiniać rejestratorki a na dodatek jeszcze opowiadać bajki o pacjentach pierwszorazowych.
Pani Ewa bez problemu dostałaby się prywatnie do pana doktora bo tam nie przychodnia tam czysta kasiora.

10

ania1 ~ania1 (Gość)11.04.2011 22:57

"primum-pecunia" napisał(a):
Kruk krukowi oka nie wykole szczególnie gdy żerują w jednym stadzie czyli miejskiej radzie i najlepiej obwiniać rejestratorki a na dodatek jeszcze opowiadać bajki o pacjentach pierwszorazowych.
Pani Ewa bez pro

Ta,,,, dość już tych wieloletnich dyrektorowań ludzi niekompetentnych, zajmujących się polityką , a nie służbą / nieźle opłacaną / do której zostali powołani. A szpital panie K. to nie prywatny folwark? Co kupiłeś go? Bo nic o tym nie wiem?

10

Skalpel ~Skalpel (Gość)11.04.2011 23:02

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
* stale poszerzać swą wiedzę lekarską i podawać do wiadomości świata lekarskiego wszystko to, co uda mi się wynaleźć i udoskonalić.

Zaraz umrę ze śmiechu..Kończyłem medycynę 30 lat temu. Jestem ordynatorem w szpitalu na Rakowskiej. Mam w du..e jakieś tam dokształconka!!!! I tak mi nikt nie podskoczy.. A niepokornych wymiatam,a na postawionych mam "haki"!!!

01

czyt nik ~czyt nik (Gość)11.04.2011 23:10

to kto miałby przyjąć tego pacjenta najlepiej tego samego dnia jak lekarza nie ma przez cały miesiąc...?

00

sklave ~sklave (Gość)12.04.2011 09:13

"pacjentka" napisał(a):
Skoro Pan Błaszczyński woli pieniądze z UM, może powinien zawiesić pracę lekarza(ani lekarz,ani radny).Szpital do kasacji !!!!!!

Mądrze piszesz.
No ale widzisz szkopuł w tym, iż pan doctor prawdopodobnie obejmie we władanie noclegownie na Wroniej.

10

P51 ~P51 (Gość)12.04.2011 10:10

"atebba" napisał(a):
"P51" napisał(a):
I znowy "po łbie" zbierze Bogu ducha winna rejestratorka.
Do niektórych jednak bez kija nie podchodź.

A Ty jak byś się czuł / czuła? gdyby krzyczeli na Ciebie i pacjenci i dyrektor...?
Pełen komfort,prawda...
Zwłaszcza,jak trzeba wysłuchać gorzkich słów za winy innych....

10

P51 ~P51 (Gość)12.04.2011 10:14

"adam740311" napisał(a):
Jeśli ktoś lubi dreszczyk emocji to proponuję zajrzeć do toalety na oddziale wewnętrznym w w/w szpitalu.Gdzie jest sanepid!!!?

No toż to potwarz pierwszej wody... :-)
Źle się dzieje w szpitalu,który ma ISO...???
Sanepid jest zatem utwierdzony tym ISO w pewności,że jest to szpital wzorcowy,zatem odstępuje "a priori" od jakichkolwiek kontroli...
Echhhh.... Okazuje się,że jacy ludzie nadający, takie też to ISO...

10

Max007 ~Max007 (Gość)12.04.2011 10:18

I czyja w tym zasługa. Pan lekarz Błaszczyński woli łamać prawo będąc Przewodniczącym Rady Miasta biorąc stamtąd niemałe pieniądze bo jest biedny jak się kiedyś publicznie wypowiadał i dodatkowo pracując w orzecznictwie też brać pieniądze i jednocześnie sam będąc osobą niepełnosprawną TYLKO po to aby nie płacić za parkowanie w publicznych miejscach czego on i lekarska klika Prezydenta Chojniaka chcą od zwykłych obywateli. Natomiast nie ma zamiaru brać odpowiedzialności za życie i zdrowie mieszkańców naszego miasta bo po prostu ma ich gdzieś ( przyjmując tylko 10 razy w miesiącu). Ale przecież wiadomo nie od dziś że lekarze sobie krzywdy nie zrobią i zawsze będą bronić siebie żeby nawet nie wiem co. A przecież pan Konieczko i radny Błaszczyński siedzą razem w Radzie Miasta i jeden drugiemu Krzywdy nie zrobi, ale gdyby zawinił pracownik to pewnie poszedłby do zwolnienia. I tak życie się kręci. Dziwi mnie tylko jedno. Że najpierw się na nich głosuje do Rady Miasta, by potem mieć do nich pretensje. Może najwyższy czas zrobić porządek sumienia i wybrać tych którzy naprawdę będą coś dla naszego miasta a nie tych którzy nie robią nic dla miasta Tylko dla siebie.

00

pacjent BJ. ~pacjent BJ. (Gość)12.04.2011 13:43

Jak to wytłumaczyc,ze lek.Błaszczynski,taki zapracowany człowiek w Radzie Miejskiej,do ktorego trudno sie dostac w Piotrkowie /mała ilość dni i godzin przyjęc / znajduje jeszcze czas na przyjęcia w przychodni przyszpitalnej w Bełchatowie.Myślę,ze rządzi nim tylko żądza pieniądza.Niech to będzie albo lekarz,albo samorządowiec

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat