Jak balanga to balanga, Jarosław, Jarosław Ja na Chojniaka lubię być poddanym ; )
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że komentarze publikują wyłącznie członkowie rywalizujących komitetówcwyborczych???
Panie Wiernicki serduszko odpadło z klapy marynarki czas się pochwalić opcja platwormerska i pustymi obietnicami np 100 konkretów Pana zwierzchnika Tuska
Pana Chojniak dba o miasto.
Nie znam żadnych dokonań jego kontrkandydata.
Dla mnie wybór jest oczywisty.
Dlaczego jest tylu mieszkańców, którzy mają dość obecnej władzy, a i tak obecny prezydent ma olbrzymie poparcie?? O co tu w tym wszystkim chodzi??
Tydzień temu oddałem głos na Marlenę.
Teraz jednak cała moja rodzina odda głos na pana Chojniaka.
Chcemy zmian ale nie na gorsze.
Ta debata powinna się skupić na tym, skąd wziąć pieniądze na wszystkie wyborcze obietnice. Bo z pustego nawet Salomon nie naleje. Bez kasy nie ma mowy o żadnym znaczącym rozwoju w dłuższej perspektywie. Ciekawe jakie mają w tej materii pomysły kandydaci. Bo takie tam dyrdymaly wypisywane na banerach to tylko hasła wyborcze.
Z takim jak Chojniak się niedebatuje wszystkimi debatami gardził Z nim debata to obraża Majestatu
Chojniak nie przyjdzie, będzie ewentualnie szef sztabu. Przed pierwszą turą nie przyszedł do radia Łódź ani radia Piotrków. Z jakiegoś powodu unika debaty, pytań, rozmów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!