Pan Chojniak rozszarpie gościa jak pitbull kaczkę , wieloletnie doświadczenie kontra nowicjusz , wynik debaty do przewidzenia.
Pamiętam sprzed paru lat rozmowę p. Chojniaka z Beatą Chałubowicz w Radiu Piotrków. Pan prezydent był wtedy bardzo agresywny (żeby nie powiedzieć chamski) w stosunku do prowadzącej. Bardzo się wtedy do niego zraziłem jako do człowieka.
Zobaczymy czy nabrał ogłady...
Dlaczego nie można komentować pod artykułem z oświadczeniem Jego Ekscelencji KCH?
Nie wiecie gdzie są te spotkania obecnego Prezydenta z mieszkańcami Piotrkowa? chciałam zapytać o kilka spraw. Pan Wiernicki przyjmuje w biurze przy ul. Słowackiego, jest dostępny dla każdego, a Pana K.Chojniaka to gdzie mieszkańcy mamy zapytać? jesteśmy przecież jego elektoratem.
Ehh a ja bym chciał się jednak dowiedzieć od Pana prezydenta lub nowego prezydenta czy w przypadku wojny znajdzie się dla mojej rodziny jakiś schron, bo z tego co wiem to raczej wątpliwe i czy mają Panowie jakieś plany z tym związane bo w basenie (tym bardziej odkrytym) raczej się nikt nie schroni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!