Zero dbają o nasze drogi i chodniki szłam Dzisiaj do Auchan i potuklam sobie tyłek posliznełam się na warstwie lodu taka firme wy......yć
Łagodna zima i rodzi się pytanie, na co przeznaczono pieniądze z funduszy "akcja zima". Śliskie jezdnie i chodniki świadczą tylko o braku pieniędzy .......... jakoś to będzie. Tym bardziej media przez kilka donosiły o załamaniu pogody. Był czas na przygotowanie ....... brak kasy i to jest powód ........ Piotrków to mediateka .........
Drogi na wsiach w gminie Rozprza były zupełnie zasypane. Janówka Milejów Łazy i ościenne nie były odśnieżone.
W tej gminie na ludzi, na mieszkańców nie ma pieniędzy.
Jak zwykle w woli wszystko super Blizin było widać a drogi brak takie odśnieżanie z Lasek do autostrady dawno zapomnieli że jest droga całą zimę nie sypią nie odsnieżają Sławomir to też Wola KrzysztopRska Widzę że wszystko mają naj W Rozprzy i na mniejszych wsiach dało się przejechać wiatr wszystko zawierał więc szkoda roboty ale przecież Wojt mógł stać i łapać wiatr a co był byś zadowolony Swoją drogą ciekawe czy podwórko sobie ofsnieżyles?
Gmina Rozprza może wam jeszcze chodniki odśnieżać
Chlopy tylko im dać
Droga to nie pole uczyć się jeździć i myśleć
No moze do Bialocina bylo ok. Bylo jechac na Milejow, Lazy, Longinowka. A co do takiej zimy to naprawde teudno jest utrzymac drogi w super stanie. Wiem co mowie bo pracowalem przy zimowym utrzymaniu. Wiatr robi robote. A z drugiej strony kierowcy ktorzy nie maja wyobrazni ani doswiadczenia. Ile to razy zablokowali droge inie mozna bylo odsniezyc.Tekst standardowy bo myslalem ze dam rade LUDZIE !!!
Ludziska miasto powiatowe (Piotrków) nie ma firmy do odsniezania i zapewnienia bezpieczenstwa bo nie ma wlodarza a tu dziwicie sie, że gmina ma was w duszy? Zmiencie zarzaądce gminy, Belchatów i Sulejów miasto i gmina a dbaja o swoich mieszkańców. Można? Można trochę chęci a nie tylko kasiure do prtfela brać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!