metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
 mieszkaniec gminy ~ mieszkaniec gminy (Gość)19.03.2018 13:31

..wczoraj o godz.15-ej od Kamockiej Woli do Dąbrowy n/Cz nie było można przejechać autem, zaspy po kolana ,a w tych miejscach gdzie nie było śniegu jedno lodowisko ani grama piasku;p.wójcie i p.sekretarzu co na to?

30

gość ~gość (Gość)19.03.2018 13:37

Heh Audi jest ;) quattro nie ma ale mietka wytargala ;)

20

ON 33 ~ON 33 (Gość)19.03.2018 13:40

gdzie ten PEUK był.

10

Rozpędzony ~Rozpędzony (Gość)19.03.2018 14:20

Gdyby samorządy ponosiły konsekwencje za uszkodzone auta na nieodśnieżonych czy też oblodzonych nawierzchniach to by było inaczej... np. wpadam w poślizg na nieposypanej drodze wtedy zarządca drogi musi ze swojej kieszeni naprawić moje auto, zakopuję się na nieodśnieżonej drodze wzywam sprzęt specjalistyczny na koszt zarządcy drogi i problem by się sam rozwiązał...

71

takijeden ~takijeden (Gość)19.03.2018 14:54

Piszesz na temat artykuły - cóż z tego, bo cenzor nie publikuje.

10

gość ~gość (Gość)19.03.2018 15:05

"O godzinie 6 rano otrzymaliśmy ostatni raport, z którego wynika, że sytuacja na DW nr 742 jest dobra."
Tak... a w niedzielę do godziny 14 wszystkie auta lądowały po rowach.....
"Co do zarzutów dotyczących przejazdów maszyn z opuszczonymi lemieszami, zapewniam, że taka sytuacja nie ma prawa mieć miejsca."
Dziękuję, że się Pan przyznał pługi jakie mijałem miały podniesione lemiesze i tak jak Pan twierdzi opuszczone być nie mogły :)

21

gość ~gość (Gość)19.03.2018 15:51

W Gminie Rozprza masakra to jest bardzo delikatne stwierdzenie. Drogi w mniejszych wsiach kompletnie nieprzejezdne. Nie wspominając, ze przed śnieżyca tez przejezdne nie były bo średnio co 5 metrów dziura taka, ze zawieszenie do wymiany. To juz zrobiło się żałosne. Ale spokojnie poczekamy na Dni Rozprzy, rzuca kiełbasa wyborcza tylko ciekawe czy będzie można dojechać z sąsiednich wsi.

33

wryy ~wryy (Gość)19.03.2018 18:47

letnie opony i brawura - to jest przyczyna lądowania w rowie a nie śnieg.
Jechałem w piątek i widziałem jak ludzie bez myślenia mijają mnie nie patrząc na warunki na drodze a potem ja ich mijałem jak zjechali na pobocze w śnieg.
Dzieciaki za kierownicą myślą ze w zakręt bokiem wejdą a to nie gra a życie i można tak komuś życie odebrać!!!

33

gość ~gość (Gość)19.03.2018 14:45

Brawo dla chlopakow odsniezajacych drogi powiatowe na terenie gm. Wola Krzysztoporska. Drogi przejezdne i w dodatku nawet posypane na odcinkach niebezpiecznych. Bo na gm. Rozprza masakra

42

gość ~gość (Gość)19.03.2018 19:06

Wczoraj jechałam na Przedbórz,droga fatalna.Pewnie zima znowu zaskoczyła drogowców;)

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat