Ja też tam jechałem. Dojechałem 1,5 godz. później do domu i nie płaczę. Jechałem tyle właśnie aby nie wpaść do rowu
Oj działo się na DW-742 to nie jedno takie zdarzenie jakie miało tam miejsce.
http://osp.przyglow.net/dw-742-samochod-wpadl-do-rowu/
http://osp.przyglow.net/kolejne-zdarzenie-na-dw-742/
redaktor albo jakiś moderator może dołączyć artykuły z OSP Przygłów.
Na wioskach takie cuda jeszcze jestem w stanie rozumieć. Lecz w centrum miasta ulice nie przejezdne to woła o pomstę. Potem czyta się, że kierowca nie dostosował się do warunków. Może by tak zacząć obciążać problemami tych którzy nie dbają o przejezdność dróg. Dlaczego te firmy czuja się nietykalne? Czy ktoś kontroluje wykonywanie zobowiązań przez te firmy? Jak to wygląda i kto za to odpowiada? Dlaczego się nie męczy odpowiedzialnych?
Brak umiejętności i logicznego myślenia to jest przyczyna
Co niektórzy to na suchej nawierzchni sobie nie radzą
czy na jakiejkolwiek wsi były odśnieżone drogi? laski, blizin, parzniewice - nikt nic nie robi
i na kogo my głosujemy?
Zarządy dróg dbają o własna kieszeń a nie o przejezdne drogi taka jest prawda wystarczyło popatrzeć co się w mieście działo i kolejny raz zima zaskoczyła choć było wiadomo kiedy nadejdzie jej kolejny atak
jesli wladze podnoszą skaldki oc ac itd to dla czego kasa idzie w bloto a my dalej alcimy a oni dalej podwyzki robia a drogi zimom jakie sa to widac masakra
Śniegu to spadło jak na lekarstwo kilka cm silny wiatr zrobił robotę, gdzie są siatki ochronne ja się pytam , gdyby były sytuacja była by o wiele lepsza. Co do odśnieżarek fakt mało ich jeździło ale to nie pierwszy i ostatni raz ....
Drogi w rejonie Sulejowa i Aleksandrowa były dopiero- tylko łaskawie po kilkadziesiąt metrów z dużymi przerwami - odśnieżane w niedzielę wieczorem. Do tego momentu nikt nie widział odpowiednich służb w ,,akcji zimowej"...
Oczywiście że takie sytuacje nie mają miejsca, bo jak stwierdził Pan Michał, jeżdżą z podniesionymi lemieszami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!