teraz w 10 jest tercet oszołomów dołączyła do nich pani na zastępstwie za sekretarkę trzymam kciuki tyranów misi spotkać sprawiedliwość
w 10 tępi się starą kadre-łacznie z sekretarka i wiźnymi. ten co pisze, że miał do czynienia z dyrektorkami i sa miłe to chyba akurat za ich kadencji dostał pracę, powinny być natychmiast usunięte obie bo ich działania szkodza uczniom!!! NIE DLA MOBBINGU, PSYCHOLI I WYZYSKIWACZY!!! w 10 chocbyś stawał na głowie, nie wiem jak się angażował w zycie szkoły, pracował nadgodziny to i tak będzie cie dyrektorka gnębiła i oczekiwała, że sam się zwolnisz bo na twoje miejsce już ma kogoś nowego- lizusa, którym może poniewierać no bo w końcu dała mu pracę-umowe na czas okreslony-)-)!!!
Chodziło mi o IV LO które wyremontowało obiekt po SP 9 i po doprowadzeniu do stanu używalności musiało się przenieść do na ul. Broniewskiego.
Czy chodzi o tą sekretarkę, która na L4 "grała" w reality show w TVN?
Może i dyrektor to niewłaściwa osoba na tym stanowisku; ale pracownicy nic innego nie robili tylko w paragrafach siedzieli i kombinowali jaką by skargę napisać.....sami ją sobie wybraliscie......i tak pewnie połowa świadków pomrocznosci na sprawie dostanie
Miałam w tej szkole kilka dzieci, które już pokończyły naukę i nigdy przenigdy nie spotkałam się aby pani sekretarz była niemiła i arogancka.To przemiła i ciepła osoba. Moje dzieci bardzo ją lubiły.
tylko ten kto nie widział i nie ma co robić opowiada bzdury, ta kobieta z wielkim zaangażowaniem wykonuje swoją pracę
Ludzie kochani, do czego to podobne !!! Jak w tak poważnej instytucji, jaką jest szkoła mogły zaginąć nagrania z monitoringu. No bo z pewnością nie mają właściwości wyparowywania. Ktoś ewidentnie miał w tym swój interes, a z artykułu raczej jednoznacznie wynika, kto maczał w tym palce i dlaczego. Przecież to przestępstwo i powinny się tym zająć odpowiednie organy.
co ze sprawą monitoringu? czy zajeła się juz tym prokuratura? własciwie jesli dyrektorki ukryły nagrania powinny zostac dyscyplinarnie zwolonione, a w dalszej kolejności powinny zostać skazane wyrokiem sądu!
jak sie nazywa ta dyrektorka 10? a ta ruda to kto jest i jak się nazywa też?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!