metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
życzliwa ~życzliwa (Gość)18.11.2013 10:42

teraz w 10 jest tercet oszołomów dołączyła do nich pani na zastępstwie za sekretarkę trzymam kciuki tyranów misi spotkać sprawiedliwość

00

odwolac natychmiast ze stanowiska ~odwolac natychmiast ze stanowiska (Gość)18.11.2013 11:21

w 10 tępi się starą kadre-łacznie z sekretarka i wiźnymi. ten co pisze, że miał do czynienia z dyrektorkami i sa miłe to chyba akurat za ich kadencji dostał pracę, powinny być natychmiast usunięte obie bo ich działania szkodza uczniom!!! NIE DLA MOBBINGU, PSYCHOLI I WYZYSKIWACZY!!! w 10 chocbyś stawał na głowie, nie wiem jak się angażował w zycie szkoły, pracował nadgodziny to i tak będzie cie dyrektorka gnębiła i oczekiwała, że sam się zwolnisz bo na twoje miejsce już ma kogoś nowego- lizusa, którym może poniewierać no bo w końcu dała mu pracę-umowe na czas okreslony-)-)!!!

00

solą po oczach ~solą po oczach (Gość)18.11.2013 12:53

"sola-po-oczach" napisał(a):
Właśnie o przeniesienie 10 do 9 walczyła dyr. 10 i przew. rady rodziców. I tak się stało pomimo protestów i uczniów i dyr. 9. Miała być 10 rozebrana a jakoś stoi i chyba czekają na kupca-inwestora. Bo w Piotrkowie jest podobno niż demograficzny a bum na kupowanie nieruchomości od miasta.

Chodziło mi o IV LO które wyremontowało obiekt po SP 9 i po doprowadzeniu do stanu używalności musiało się przenieść do na ul. Broniewskiego.

00

lex ~lex (Gość)18.11.2013 14:01

Czy chodzi o tą sekretarkę, która na L4 "grała" w reality show w TVN?

10

sceptycy ~sceptycy (Gość)18.11.2013 14:13

Może i dyrektor to niewłaściwa osoba na tym stanowisku; ale pracownicy nic innego nie robili tylko w paragrafach siedzieli i kombinowali jaką by skargę napisać.....sami ją sobie wybraliscie......i tak pewnie połowa świadków pomrocznosci na sprawie dostanie

00

matka ~matka (Gość)18.11.2013 16:42

Miałam w tej szkole kilka dzieci, które już pokończyły naukę i nigdy przenigdy nie spotkałam się aby pani sekretarz była niemiła i arogancka.To przemiła i ciepła osoba. Moje dzieci bardzo ją lubiły.

01

kobieta siedziała po godzinach pracy ~ kobieta siedziała po godzinach pracy (Gość)18.11.2013 16:52

tylko ten kto nie widział i nie ma co robić opowiada bzdury, ta kobieta z wielkim zaangażowaniem wykonuje swoją pracę

00

sabina ~sabina (Gość)18.11.2013 20:02

Ludzie kochani, do czego to podobne !!! Jak w tak poważnej instytucji, jaką jest szkoła mogły zaginąć nagrania z monitoringu. No bo z pewnością nie mają właściwości wyparowywania. Ktoś ewidentnie miał w tym swój interes, a z artykułu raczej jednoznacznie wynika, kto maczał w tym palce i dlaczego. Przecież to przestępstwo i powinny się tym zająć odpowiednie organy.

00

co z monitoringiem ~co z monitoringiem (Gość)18.11.2013 20:13

co ze sprawą monitoringu? czy zajeła się juz tym prokuratura? własciwie jesli dyrektorki ukryły nagrania powinny zostac dyscyplinarnie zwolonione, a w dalszej kolejności powinny zostać skazane wyrokiem sądu!

00

ciekawa ~ciekawa (Gość)18.11.2013 20:16

jak sie nazywa ta dyrektorka 10? a ta ruda to kto jest i jak się nazywa też?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat