to juz ostatni rok powierzonej dyrektorce kadencji, pewnie wreszcie urząd nie powoła jej dalej i wspólnie pracownicy szkoły powinny doprowadzić do usuniecia jej, zapewne smutny dla dyrektorki bedzie jej finał. najwyzszy czas z nią na emeryture. zyczę nauczycielom aby sie nie poddawali TO JUZ OSTATNO ROK WASZEJ MĘCZARNI
usunąć wicedyrektorkę bo zwolnienia w szkole zaczely się przez nia- zatrudniła swoją siostrę
w 10 od tego roku szkolnego 2013/2014 nie ma wicedyrektora, chyba dyrektorka sie obawia aby duuuzo młodsza a farbowana na rudo nie zajeła jej miejsca:):)
wywalic te dyrektorke i jej zastępcę bo to co wyczyniaja przynosi wstyd szkole
a ta wicedyrektorka to cztery lata temu stracila prace w Kamiensku, tam tez się z nia działo, tam sie jej pozbyli to tu się musza męczyć w 10
W szkole nr 10 nie dzieje się dobrze. Odkąd zmieniła się Pani Dyrektor wyczuwa się dziwną atmosferę między nauczycielami a Dyrektorką. Samo nauczanie, nieudolność niektórych nauczycieli -też pozostawia wiele do życzenia. Kiedyś polecałam tą szkołę innym rodzicom, dziś już tego nie robię.
Jeśli chodzi o mobbing w szkole nr 10 - jestem w stanie uwierzyć, że ma on miejsce w tej szkole.
...bywa że Dyrektorka, zastępca i nowa sekretarka zamykają się na klucz w pokoju. Ciekawe co to za sekrety mają, że aż się muszą od wszystkich izolować???
... od Dyrektorki nie dowiecie się za dużo. Dyrektorka wypina się nawet na spotkania z rodzicami w godzinach wywiadówek szkolnych. Taka to współpraca - a właściwie jej brak. NIEODPOWIEDNIA osoba do zarządzania SP 10.
Jak Boga kocham, odkąd wzięliście w obroty Bochyńskiego, straciliście kontakt z rzeczywistością. Jakieś 80% komentarzy brzmi, jakby były pisane przez góra dwie osoby. Piszecie anonimowo o konkretnych osobach, opanujcie się. Niczym się nie różnicie od nastoletnich smarkaczy w ciemnościach nocy rzygających z balkonu na przechodniów. Poziom dyskusji jest zatrważający. Na wszystkich wywiadówkach, na jakich byłam w dziesiątce, większość rodziców nie miała odwagi ani chęci, żeby porozmawiać na najprostsze tematy. Tutaj sami herosi. Gdzie byliście, kiedy was nie było?? Z takim poczuciem odwagi, szlachetności powinniście imiennie wypinać piersi do orderów.
@matka z 16.42--
sory, ale nie mogę sie powstrzymać: może gdzieś na strychu albo w pawlaczu walają się zeszyty od polskiego któregoś z tej gromadki, proszę spróbować przebrnąć przez gramatykę trzecioklasisty
Co do tych tabunów zwolnionych przez p. Dyrektor z 10tki- nazwiska poproszę.
p.dyrektor10 czuje się jak Tytanik niezniszczalna i niezatapialna a p.ruda to kapitan tego statku którym kieruje no i mamy jeszcze pierwszego oficera czyli p.przewodniczącą rady rodziców oraz bosmana czyli sekretarzynę na zastępstwie, ale ta jako pierwsza wypada za burtę.Tytanik poszedł na dno ,mam nadzieję że one podzielą jego los tylko p. ruda chce ocaleć
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!