"Likwidacja gimnazjów czy zmiany programowe" - Pani prezes E Ziółkowska, zbyt późno zauważyliście zmiany programowe, kto jak nie wy powinien wiedzieć, że to gimnazja były złym tworem. Nie było potrzeby wyrywać dzieci, w najtrudniejszym dla rozwoju dziecka okresie, do nowej szkoły, nowego środowiska, obarczać dodatkowymi egzaminami itd.
Ruszyła akcja zbierania informacji od uczniów kto uczęszczał na korepetycje w ostatnich latach. Czy były od tego odprowadzone podatki.
proszę zlikwidować karte nauczyciela i zacząć pracować jak większość ludzi po 168 godz na miesiąc (nawet wliczając 2 godz w domu na sprawdzanie sprawdzianów) i wtedy ok można żądać podwyżek .
kasa kasa a nie uczniowie są ważni o czym świadczy chociażby termin strajku .dzieci to uczą korepetytorzy i rodzice bo nauczyciele tylko sprawdziany robią a lekcje polegają na tym ze 10 min tłumaczenia a dalej róbcie sami i do tablicy
A ta nauczycielka co się tak gapi.... Prawda w oczy kole. Wysyłacie na korepetycje jedna do drugiej co nazwiska mam podać. Za waszą pracę i niedoksztalcenie uczniów powinniście połowę zarabiać waszych wynagrodzeń
Mam pytanie do nauczycieli-Dlaczego w czasie jak Wasze pensje były zamrożone 12-15 rok, nie było protestów?
Ja też mam dość tego strajku i tych pseudonauczycieli bo tych z prawdziwego powołania i z serca do dzieci to mozna policzyć na palcach niech zaczną rozliczać się z korepetycji moze urząd skarbowy powinien się przyjrzeć temu czarnemu rynkowi ktory tak pięknie kwitnie dawniej byly ferie w szkołach i nauczyciele potrafili zapewnic uczniom czas i czuło się respekt i szacunek do takiego człowieka potrafili nauczyc wiele dobrego a teraz jak maja problem wychowawczy z dzieckiem to najlepiej pozbyć się ze szkoly i załatwić sprawę nauka indywidualną i tylko wycieczki im w głowach a od siebie nic nie daja
Dziecko, że się urodziło ma 500+. Nauczyciel po studiach ma 1800. Do tego trzeba dodać, że każdy nauczyciel ma magistra - taki czas, gdzie się uczy i raczej nie rozmnaża.
Niech idą dorobić w markecie na wykładanie towaru jak mało , my uczniowie musimy na korki chodzić bo nie możemy na lekcji się nauczyć .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!