Proszę, proszę, jaki biedny poszkodowany prawy obywatel... auto też mu pewnie popsuli policjanci... źli panowie z policji, nie można im naubliżać, trzeba mieć dokumenty przy sobie i jeszcze, o zgrozo, sprawnym autem jeździć... skandal!!! I co? pyralgina panu pomogła? To zamiast obdukcji, czy na rozumek???
Bo policja mysli ze moze wszystko obrze niech chlopak naglosni sprawe bo piotrkowscy policjanci sa zbyt pewni siebie
Mi kiedyś przetrzepali bagażnik.Ot tak bez powodu.Pomijam fakt że mi rękawiczkę jedną wyrzucili i 2 dychy w plecy
Jak zwykle jakiś winny się tłumaczy jak by się nie żucał to by go nie skuli.
Mieszkam już za granicą parę lat i tu wiem co to jest prawdziwy policjant. W Pl to jest koszmar. Co Ci niby policja wyprawia. W Pl czujemy się jak skazani lecz na wolności. Policja powinna być policją A są jak dno tak się zachowują jak by im wszystko było można. A żyją z naszych podatków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!