metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)21.03.2018 00:14

Krążą plotki ze pokrzywdzonym był znany oraz ceniony, wysoko postawiony mecenas...
W okolicy Roosevelta ma swoją kancelarie prawna. Proces to kwestia czasu

00

gość ~gość (Gość)18.03.2018 21:00

Ale wystp zamordystów na forum.Życzę wam również takiego spotkania z milicja.

00

gość ~gość (Gość)18.03.2018 20:57

Ja wierzę jemu.Opieram to na obserwacji.Widziałem jak prowadzili skutego z tyłu czlowieka do suki.Miał wykręcone ręce.Wtedy jeden milicjantz napisem policja,raził go oaralizatorem w kark.Człowiek upadł.Podnieśli go uszedł kilka kroków i powtórka.Wylądował w suce jak wór ziemniaków ,po czym dzielni milicjanci odjechsli.Niekrórzy to urodzeni sad6ści

00

@&@ ~@&@ (Gość)15.03.2018 21:21

Do "to tylko ja".
- Będzie Pan łaskaw zatrzymać się do kontroli ? - Dzisiaj nie... - O to serdecznie przepraszamy i polecamy się na przyszłość.
Tak to sobie wyobrażasz ?
Człowieku ! Nie zwracam się do Ciebie per kretynie, tylko dla tego, że nie chcę zniżyć się do Twojego poziomu.
Powinieneś jednak wiedzieć o tym, że społeczeństwo ma taką policję na jaką zasługuje. A na co zasługuje społeczeństwo, które psami nazywa policjantów ? Na co zasługuje społeczeństwo tzw. porządne, które podczas meczu rzuca w policjantów krzesełkami a po meczu biegnie na komisariat ze skargą, że jakiś menel zarysował mu jego "bełemwu" rocznik 97, czarny metalik z gazem ?

173

97-300 97-300ranga16.03.2018 10:11

Jak było tego się nie dowiemy , ale przypadków nagannego zachowania się policjantów ostatnimi czasy jest mnóstwo . Czy to wina szkolenia czy pobłażliwość przełożonych powoduje że byle krawężnik nagle staje się "bogiem" ? Nadzór nad służbami mundurowymi powinien być zdecydowanie większy ale bez przesady , nie można im wiązać rąk w zwalczaniu przestępczości.Myślę że jest wiele takich spraw które nie ujrzały światła dziennego bo świadczą one o braku nadzoru i bałaganem w jednostce a to skutkuje zmianą na stanowisku komendanta. Ilu to już komendantów w ostatnich latach przewinęło się przez korytarze Piotrkowskiej komendy ?

39

gość ~gość (Gość)16.03.2018 22:47

Z milicja się nie dyskutuje.

20

gośćććć ~gośćććć (Gość)16.03.2018 21:40

skoro byli tak szczegółowi ciekawe czy zbadali go na obecność alkoholu i narkotyków, bo nic na to nie wskazuje???

20

ho ho ~ho ho (Gość)16.03.2018 21:12

napisz "piosenkę" o swoim nieszczęściu

30

gość ~gość (Gość)16.03.2018 18:39

A co bylo w Wroclawiu zabili chlopaka

24

gość ~gość (Gość)16.03.2018 15:13

Jak by był grzeczny to nikt by mu kajdanek nie zakładał. Ale jak się stawiał to czego się spodziewał? prezentu?

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat