Kilka razy palą przez grzbiet i kozak by cicho siedział szkoda ze jeszcze mamusi sie nie poskarzyl
Najczęściej atakuje ten, co ma coś do ukrycia. "Nie podobało mi się to, więc podszedłem, zatrzasnąłem go i zapytałem ich dlaczego to robią" - zapewne zrobił to z dużą kulturą osobistą :)
Współczuje policjantom... Pełno jest cwaniaczków którzy wymyślają głupoty bo policja ich kontroluje... A kontrola jest po to żeby było bezpiecznie prawda?. A jak będzie potrzebował pomocy to ola boga policji potrzebuje....
Moim skromnym zdaniem jeszcze rodzicom takiego bandziora powinni mandat sypnąć ,za złe wychowanie dziecka ,za brak szacunku do świata na którym żyje. Mnie coś takiego nie spotkało a mam już dorosłe dzieci.. WYCHOWANIE ! ! ! tj. podstawa.
od dawna powtarzam ze maja braki w policji, a wiekszosc co idzie to jakies zyciowe nieudaczniki co chca sie odegrac na tym jak byli traktowani w dziecinstwie. lepiej być magazynierem niż pseudo psem.
Rada dla wszystkich jest jedna. Znać swoje prawa, i wiedzieć jak zachowywać sie podczas takich sytuacji, w innej sytuacji słowo Polaka przeciwko słowy funkcjonariusza albo i dwuch które słowo wygra? Funkcjonariusz na służbie, w innym przypadku kamerka i nagrywanie danej sytuacji z ukrycia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!