Moim skromnym zdaniem jeszcze rodzicom takiego bandziora powinni mandat sypnąć ,za złe wychowanie dziecka ,za brak szacunku do świata na którym żyje. Mnie coś takiego nie spotkało a mam już dorosłe dzieci.. WYCHOWANIE ! ! ! tj. podstawa.
Współczuje policjantom... Pełno jest cwaniaczków którzy wymyślają głupoty bo policja ich kontroluje... A kontrola jest po to żeby było bezpiecznie prawda?. A jak będzie potrzebował pomocy to ola boga policji potrzebuje....
Najczęściej atakuje ten, co ma coś do ukrycia. "Nie podobało mi się to, więc podszedłem, zatrzasnąłem go i zapytałem ich dlaczego to robią" - zapewne zrobił to z dużą kulturą osobistą :)
Kilka razy palą przez grzbiet i kozak by cicho siedział szkoda ze jeszcze mamusi sie nie poskarzyl
Jak by był grzeczny to nikt by mu kajdanek nie zakładał. Ale jak się stawiał to czego się spodziewał? prezentu?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!